Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet ilçe başkanlığına Filiz’i mi istiyor?  

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in CHP İzmit İlçe Başkanlığı için Dalistan Filiz’i istediği parti içerisinde konuşuluyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Nazim Ozgun Erbulan 12023 genel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) görevde olan isimlerin 26 Aralık’a kadar istifa etmesi istendi. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın milletvekilliği aday adaylığı için istifa edeceğini açıklaması sonrasında partide hareketlilik yaşandı. Partide geçmişte görev almış ya da yönetime talip olmuş çok sayıda CHP’linin ismi İzmit İlçe Başkanlığı için konuşulmaya başlandı.

Dalistan FIlizERENKAYA’YI DESTEKLEMİŞTİ

CHP’li İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in uzun süre birlikte siyaset yaptığı, ilçe yöneticiliği ve Mehmet Ali Paşa mahalle temsilciliği görevlerinin ardından son olarak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden hemen sonra SARBAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olan Dalistan Filiz’i ilçe başkanı olarak istediği yüksek sesle dile getiriliyor. Bilindiği gibi Filiz, SARBAŞ’tan istifa etmiş, CHP il kongresinde Harun Yıldızlı karşısında Hikmet Erenkaya’ya destek verdiği söylemleriyle de öne çıkmıştı. Hürriyet’in bu istediğine parti yöneticileri tarafından sıcak bakılmadığı konuşuluyor.