Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet, İmamoğlu’nu ikna etmiş!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bir süredir büyükşehir adayı için çalışıyor. Atasoy Bilgin’in aday gösterilmemesini isteyen Hürriyet Ankara ve Eskişehir’de genel başkanla görüşemeyince İstanbul’da Ekrem İmamoğlu bir araya geldi. Edinilen bilgilere göre Hürriyet adaylık konusunda İmamoğlu’nu Mustafa Sarıgül ismi için ikna etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

ugurCumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) geçtiğimiz hafta önemli bir gelişme yaşandı. Atasoy Bilgin’in Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu haber sonrasında Kocaeli’den pek çok ekip Ankara’ya giderek Bilgin’in aday yapılmaması için çalışma yürütmeye başladı.

ANKARA’YA GİTTİLER

İl başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan ve daha niceleri Ankara’ya giderek genel başkan Özgür özel ile görüşmek, genel başkan yardımcılarına Atasoy Bilgin’in aday olmaması yönünde bilgi sunmak için çabaladı.

ATASOY BİLGİN OLMASIN DİYE…

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Ankara’da genel başkan Özgür Özel ile görüşemeyince soluğu Eskişehir programında aldı. Burada ayak üstü Özel ile konuşan Hürriyet Atasoy Bilgin konusunu açamadı. Fatma Kaplan Hürriyet,Atasoy Bilgin’in büyükşehir adaylığında ilçelere bir oy katkısı sağlamayacağını düşünüyor.

ANKETLERİ GÖSTERDİ

Bu sebeple son bir şans İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmek için bugün İstanbul’a gitti. Edinilen bilgilere göre Hürriyet adaylık konusunda İmamoğlu’nu Mustafa Sarıgül ismi için ikna etti. İzmit ve Derince gibi ilçelerde yaptırdığı anketleri de İmamoğlu’na gösteren Hürriyet Sarıgül isminin oy artıracağını ve ilçelerin kazanılmasında fayda sağlayacağını anlattı.

SARIGÜL ÇİZİLMİŞTİ

Bilindiği üzere CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bir süredir hem ulusal hem de Ankara’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için yoğun bir kulis çalışması yapmıştı. Ancak Sarıgül ismine İstanbul ekibi karşı çıkmıştı. Bunun üzerine CHP Genel Merkezi Mustafa Sarıgül isminin üzerini çizmişti. Hürriyet’in İmamoğlu ile görüşmesinin ardından Sarıgül isminin büyükşehir adayı olarak açıklanma ihtimali arttı.