Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet: Ne dahlim ne haberim var!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığının düşürülmesiyle ilgili konuştu. Hürriyet, “Ben mertçe dövüşürüm. Başiskele ile ilgili benim ne bir dahlim var ne de süreçten haberim var. Genel başkanımızla meclisle ilgili görüştüm. Başka hiçbir konu gündeme gelmedi” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığının düşürülmesinin ardından CHP kulislerinde kazan kaynadı.

Acurman’ın adaylığının düşürülmesi için itiraz dilekçesini veren şahsın CHP Kartal üyesi M.D. olduğu ortaya çıktıktan sonra parti kulislerinde CHP Genel Merkezi’nden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e bir telefon geldiği ve “Saadet Partisi ile olan ittifak işini hallettik” minvalinde bir görüşme yapıldığı konuşulmaya başlandı.

Kısa sürede kulaktan kulağa yayılan iddia hem Saadet Partisi’ni hem de CHP’yi tartışmaların odağına çekti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığının düşürülmesiyle ilgili iddialar sonrasında Bağımsız Kocaeli’ye konuştu.

Hürriyet, “Ben mertçe dövüşürüm. Başiskele ile ilgili benim ne bir dahlim var ne de süreçten haberim var. Genel başkanımızla meclisle ilgili görüştüm. Başka hiçbir konu gündeme gelmedi” dedi.

Genel başkanı bir gün önce aradığını ifade eden Hürriyet, “Meclisle ilgili bir konumuz vardı. Genel başkanımızı bir gün önce aramıştım. Kendisi bana bugün geri dönüşüm yaptı. Saadet Partisi ile ilgili konu gündeme gelmedi. Beni kendi işim, kendi ilçem ilgilendiriyor. Ben seçim kazanmaya odaklanmışım. Bu gibi tartışmaların içinde olmak bile üzücü. İddialar kabul edilebilir değil. Böyle bir düşüncem olsa ben telefon açar Anıl başkanla konuşurum. Kimsenin arkasından iş çevirmem.” şeklinde konuştu.