Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Fatma Kaplan Hürriyet tiyatro çevirdi!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, iki genel başkanın katıldığı İzmit Belediyesi toplu açılış törenini tiyatroya benzetti. Ünlü, “Ben her zaman söylüyorum Fatma Hanım’a danışman kadrosunu değiştirsin” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, bugün gerçekleştirdiği basın açıklamasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i hedef aldı. Ünlü, Kocaeli’de siyasetin hareketleneceğini söyleyerek, “Kocaeli’ye iki genel başkanın açılışa gelmesi anlamlı. 27 milyonluk yatırımın İzmit’tek vatandaşlara teslim edilmesi önemli. Bu programda, Cumhur İttifakı’ndaki Meclis üyelerine de teşekkür edilmeliydi. En nihayetinde mecliste çoğunluk Cumhur İttifakı’ndadır. O yatırımlar Cumhur İttifakı’nın onayıyla gelmiştir” dedi.

TİYATROYA BENZETTİ!

MHP İl Başkanı Ünlü, sözlerine şöyle devam etti: “27 milyonluk park bahçe açılımıyla seçime 3 yıl varken birilerini bir yere kondurmak, anketlerle Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olarak göstererek algı yaratanlar hayal görmektedir. Kocaeli Büyükşehir’in sadece kentsel dönüşümle ilgili yatırımı 10 katrilyon, Kocaeli’deki yatırımların bakanlıktan alınan değeri 15 katrilyon. 24 katrilyonluk yatırımı Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı, 27 milyonluk araçları İzmit’e kazandıran bir belediye başkanı. Bir tiyatro oynandı onu da eline yüzüne bulaştırdılar.  Ben her zaman söylüyorum Fatma Hanım’a danışman kadrosunu değiştirsin” ifadelerine yer verdi.