Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fikri Işık yaşıyormuş!

Uzun süredir ortalarda görünmeyen, AKP’nin koordinasyon toplantılarına dahi katılmayan AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ’a saldırı sonrasında ortaya çıktı.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen,

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AKP) eski bakan, mevcut Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bir süredir ortalarda gözükmüyordu. AKP’nin koordinasyon toplantılarına dahi katılmayan AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık hiçbir açıklama yayınlamıyor, sosyal medya hesaplarını ise genellikle başkalarının paylaşımlarını kendi takipçilerine iletmek için kullanıyordu.

ÖZDAĞ VE UĞUROĞLU’NA SALDIRILAR SONRASINDA

Fikri Işık dün uzun süredir ilk defa takipçileriyle iletişim kurdum. Işık Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ’a saldırı sonrasında ortaya çıktı. Fikri Işık yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Milletvekili Arkadaşım #SelcukOzdag ve Gazeteci #OrhanUğuroğlu’na yapılan saldırıları kınıyorum. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu hain saldırıları yapanların/yaptıranların en kısa zamanda adalete teslim edilmeleri ve hakettikleri en ağır cezayı almaları gerekir.”