Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galip İlhaner Van ve Kocaeli’den aday adayı oldu

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları başvuru süreci devam ediyor. Galip İlhaner birinci sıra Van, ikinci sıra ise Kocaeli’den milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili
Nazim Ozgun Erbulan 1

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor.

“KÜRTLERİN AİDİYET DUYGUSU ÇOK DÜŞÜKTÜ”

Galip İlhaner bugün il binasına giderek aday adaylık başvurusunda bulundu. İlhaner, adaylığıyla ilgili, “AK Parti çünkü Türkiye’yi dünyanın lideri yapacak birikime ve kadrolara sahip. Ayrıca Vanlı olduğum için AK Parti’ye daha çok yakın hissediyorum. AK Parti’den önce Kürtlerin aidiyet duygusu çok düşüktü. Cumhurbaşkanımız sayesinde Kürtler bu ülkede daha çok aidiyet duygusu hissetti” dedi.

GALİP İLHANER KİMDİR?

1977 Van doğumlu olan Galip İlhaner, Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. KOÜ’de Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası olan İlhaner, online kitap satışı işi yapıyor.