Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Gazoz olmayın efsane olun”

Karamürsel Belediyesi‘nin “Karamürsel Gazozu”

Karamürsel Belediyesi‘nin “Karamürsel Gazozu” markasını duyurmasının ardından fabrikanın Antalya’da olması tepki çekmişti. Belediyenin üretimi Kocaeli’de yapılmayan fason ürünü için bir tepki de Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu‘dan geldi. Uslu, şunları söyledi: “Dağları çilek ve kiraz dan geçilmeyen, yaylakları akan sularla çağlayan, dillere destan sahiliyle göz kamaştırıp ferahlatan, balıkçılık ile asırlardır bölgeyi besleyen, ata sporumuz yağlı güreş’le dünyaya meydan okuyan ve belki de en önemlisi padişahların övgüsüne mahzar olmuş Karamürsel Sepeti ile dünyaya nam salan tarihi ile şanlı şirin ilçemizin bunca zenginliğini ve geçmişini görmezden gel.

İŞ BİLMEZLİK!

Adeta yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmışken sen kalk Antalya’da özel bir şirkete Karamürsel Gazozu adıyla fason ürettir ve bunun meydanlarda şovunu yap. Karamürsel’imiz asla bu muameleyi ve iş bilmez yaklaşımı hak etmiyor. Şayet ifade ettiğiniz gibi derdiniz gerçekten üretim,davanız adil bir kalkınma ve istihdamsa! O zaman; Karamürsel kirazımızı ve çileğimizi uluslararası bir marka yapmak için çalışın. Yaylaklarımızı ve eşsiz doğamızı katledip taş ocaklarıma teslim etmeyin,iç turizm canlandıracak master planlar yapın.

GAZOZ OLMAYIN

Ereğli balık halimizi dünyaya açılması için gerekli altyapıyı oluşturun… Bağrından Aydın Demir, Ahmet Taşçı gibi yiğitleri çıkaran ata sporumuz yağlı güreşi layık olduğu konuma merkeze getirin… Yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmış Karamürsel sepetini ülkemizin dört bir yanına ulaştırın ve dünyaya ihraç ederek katma değer üretimini yapın ve markalaştırın… İstihdam,katma değer ve markalaşmak ancak böyle mümkün olur. Gazoz olmayın efsane olun.”