Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Belediyesi’nin eski başkan yardımcısı Nilay Ayran aday adayı oldu

AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı başvuruları devam ediyor. Gebze Belediyesi’nde iki dönem başkan yardımcılığı yapan Nilay Ayran, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Kocaeli milletvekili

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimi öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor. Bazı isimler de Ankara’da bulunan genel merkeze gidip doğrudan başvurabiliyor.

Gebze Belediyesi’nde iki dönem başkan yardımcılığı yapan, meclis üyesi Nilay Ayran milletvekili aday adayı oldu. Ayran, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ve Kocaeli için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemiz için her zaman çalışmak ve üretmek olduğuna inanıyorum bu da kadınlarımızın siyasette olmasıyla olacağına inanıyorum” dedi.

NİLAY AYRAN KİMDİR?

1979 Gebze doğumlu olan Nilay Ayran, evli ve bir çocuk annesi. KOÜ İnşaat mezunu olan Ayran, Gebze’de bir firmada koordinatör olarak görev yapıyor.