Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’de başkan yardımcısı görevden alındı

Yerel seçimlerin ardından ikinci dönemine başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçen dönem Pendik Belediyesi’nden transfer edilen belediye başkan yardımcısını görevden aldı.

Yerel seçimlerin ardından ikinci

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından belediyelerdeki kadrolarda da değişimler yaşanıyor. Gebze Belediyesi’nde ikinci kez seçilen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçen dönem Pendik Belediyesi’nden transfer edilen Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Şeker’i görevden aldı.

SÜRPRİZ İSİM İDDİASI

Gebze’de kadroların oluşumu konusunda Şeker’in görevine devam edeceği konuşuluyordu. Gebze Belediyesi’nde yaşanan görevden almanın ardından Başkan Büyükgöz’ün, Remzi Şeker’in yerine sürpriz ismi atayacağı da iddiaları bulunuyor. Remzi Şeker ise Gebze Belediyesi’nde teknik personel olarak çalışmaya devam edecek.

REMZİ ŞEKER KİMDİR?

1965 Yılında Adapazarı’nda doğdu. İlk, orta ve lise tahsilimi Adapazarı’nda, Üniversite’yi Konya Selçuk Üniversitesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde Harita Mühendisi olarak tamamladı. Ayrıca Sermaye Piyasaları Kurulu Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı. 1989 yılında Antalya Belediyesinde memuriyete başlayan Şeker, Muratpaşa Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve sonrasında yine Muratpaşa Belediyesi’nde Teknik Eleman olarak görev yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Şube Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı olarak görev yaptıktan sonra 2006 yılı sonunda Pendik Belediyesi’ne Teknik Başkan Yardımcısı olarak atandı. 2009 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Muratpaşa İlçesi Belediye Başkan aday adayı oldu. 2014-2019 yılları arasında Ak Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediyesi – Pendik Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak görevime devam eden Remzi Şeker, 2016 yılında belediye iştiraki olan Penyapsan A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yaptı. Ağustos 2018!den itibaren de hissedarı olduğu ve turizm alanında faaliyet gösteren şirketinde yöneticilik yaptı 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren Devlet Memurluğuna dönmesinden dolayı hissedarı olduğum şirket yöneticiliğinden ayrıldı.  Remzi Şeker evli, 2 kız ve 2 erkek evlat babası.

20211015140059