Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelecek Partisi Dilovası İlçe Başkanı istifa etti AK Parti’ye geçti

Gelecek Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ahmet Karadaş partisinden istifa edip AK Parti’ye üye oldu. Yoluna AK Parti’de devam edeceğini açıkladı

Gelecek Partisi Dilovası İlçe

Gelecek Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Karadaş partisinden istifa etti. Karadaş, önceki yıllarda da üyesi olduğu AK Parti’ye tekrar döndüğünü açıkladı.

Karadaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dilovası Kamuoyuna. Bir süre önce yaptığım açıklama ile siyasi hayatıma nasıl devam edeceğim konusunda açıklama yapacağımı paylaşmıştım .Yaptığımız istişareler ve görüşmeler sonrasında AK Parti ile 2006 ve 2018 yılları arasında olduğu gibi tekrar bir araya gelerek siyasi hayatıma devam edeceğim. Öncelikle aile büyüklerime verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

TEŞEKKÜR SIRALADI

Hep birlikte 14 Mayıs seçim sürecinde elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Bu süre zarfında istişarelerde bulunduğumuz Sayın Cemil Yaman vekilime , Sayın Belediye Başkanı Hamza Şayir beye Sayın İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım beye Sayın İlçe Başkan Yardımcımız Fevzi Karadaş beye teşekkürlerimi sunuyorum 14 Mayıs Seçimleri için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.”