Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlerden CHP’ye destek!

CHP Derince İlçe Örgütü’nün haftalık olağan toplantısı sonrasında 300 Derinceli genç CHP’ye destek mesajı verdi.

CHP Derince İlçe Örgütü'nün

CHP Derince İlçe Örgütü’nün haftalık olağan toplantısı sonrasında 300 Derinceli genç CHP’ye destek mesajı verdi. İlçe başkanı Birkan Koçak tarafından karşılanan gençler geçtiğimiz hafta yaşanan bayrak saldırısı sonrasında CHP’ye destek olma kararı aldıklarını söyledi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Koçak şu ifadeleri kullandı: “Gençlik toplumun değişim gücüdür. Dünya tarihi boyunca özgürlük ve çağdaşlık mücadelesi veren her ulusun en dinamik unsuru olmuş gençler, 2021 Türkiye’sinde de bu mücadele mirasını taşımaya devam ediyor. İktidarın tüm kesimler üzerinde oluşturduğu baskıya karşı eşit ve özgür yarınlar kurma gayreti ve çabasında da yine gençler kendilerini öncü ve görünür kılıyor.

AYRIŞTIRICI DİLE KARŞI

Kendilerini var edebildikleri bütün yaşam alanları yok edilmekte; sokaklar, mahalleler, üniversiteler yani kısacası gençliğin olduğu bütün alanlar bu baskı ortamından nasibini almış durumdadır. Türkiye’de gençlik; yoksulluk, uyuşturucu, asimilasyon ve eğitim sisteminde izlenen politikalarla kimliksizleştirilmeye ve geleceksizleştirilmeye çalışılmaktadır. Türkiye’nin her yerine sirayet eden gençlik enerjisi Derince’yi de sardı ve Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığımızın maruz kaldığı bayrak saldırısına ve Derince’de AKP-MHP bloğunun ayrıştırıcı diline karşı Derince Çınarlı Gençliği yaklaşık 300 genci temsilen İlçe başkanlığımıza ziyarette bulunarak destek mesajı verdiler. 

GENÇLİK GELECEK, GELECEK CHP

Gençlik politikalarında gençliğin, genç olarak var olabilme, kendi sözünü üretebilme, geleceklerini eşit şartlar altında kurabilme ve mevcut hak çemberini genişletebilme mücadelelerini çok önemsediğimizi belirterek, onlarla aynı samimiyet ve içtenlikle yan yana duracağımızın da sözünü veriyoruz.  Bu istibdat düzenini gençler ve genç beyinler yıkacak. Gençlik gelecek, gelecek CHP.”