Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençler para almıyor, hepsi gönüllü!

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’in seçim beyannamesi sunumunda düzenli slogan atan ve gençlik kolları üyesi olmayan gençlerin parayla tutulduğu iddiaları CHP’liler tarafından dünkü toplantıda dile getirilmişti. O gençlerin para almadığı, Atasoy Bilgin Gönüllüsü olarak haftalardır saha çalışması yaptığı öğrenildi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

ugurCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’in seçim beyannamesi sunumu dün akşam Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Salonda bir köşe 5-10 kişilik genç grubu sunumla senkronize olarak proje ve vaatlerle ilgili sloganlar attı. CHP’lilerin tanımadığı, gençlik kolları üyesi olmayan gençlerle ilgili kısa sürede parti kulislerinde dedikodular dolaşmaya başladı. O gençlerin parayla salona getirildiği iddia edildi. Bu iddialar merak konusu oldu.

ATASOY BİLGİN’E İNANMIŞ GENÇLER

Atasoy Bilgin’in basın iletişim sorumlusu Orhan Karahasan konuya açıklık getirdi. Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Karahasan şu ifadeleri kullandı: “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Atasoy Bilgin programındaki gençlerle ilgili konuşulanlar ve iddialar çok üzücü ve yakışıksız. O gençler Atasoy Bilgin’e inanmış, onun için sahada gece gündüz çalışan gençler Hepsi Atasoy Bilgin Gönüllüsü. Para ile tutulup salona getirilmiş filan değiller.

3 BİN KİŞİLİK GÖNÜLLÜ EKİBİ

Yaklaşık 3 bin kişilik bir saha gönüllü ekibimiz var. 12 ilçede gece gündüz çalışma yapıyorlar. Kimse bu işten tek bir kuruş kazanç sağlamıyor. Yağmur altında, soğukta gece gündüz bayrak asıyorlar, el broşürlerimizi dağıtıyorlar, vatandaşları daha güzel, yaşanabilir bir Kocaeli için mücadeleye davet ediyorlar. Bütün çalışma arkadaşlarıma bu süreçte verdikleri destek ve çalışmalar için teşekkür ederim.”