Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel merkezden arabulucu geliyor… Çekilmek isteyen isimlerle görüşecek!

CHP’de dün yaşanan meclis listesi kavgasının ardından genel başkan yardımcısı Gökhan Zeybek bugün ilimize geliyor. Zeybek il binasında adaylıktan çekileceklerini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Körfez adayı Tayfun Balıkçı ile görüşecek.

CHP’de dün yaşanan meclis

ugurSiyasi partiler dün seçim kurullarına aday listelerini teslim etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) meclis üyesi aday listeleri nedeniyle İzmit ve Körfez’de büyük sıkıntı yaşandı. Listelere tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı adaylıktan çekileceklerini duyurmuştu. CHP Genel Merkezi bugün yaşanan tartışmalara el attı.

 gokhan zeybek İKİ İSİMLE DE GÖRÜŞECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek Kocaeli’de yaşanan sorunların çözülmesi için görevlendirildi. Bugün Kocaeli’ye gelecek olan Gökhan Zeybek binasında adaylıktan çekileceklerini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Körfez adayı Tayfun Balıkçı ile görüşecek. Her iki adayın da adaylıktan çekilme kararından vazgeçmesi bekleniyor.