Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Darcan’dan Tutuş’a: 14 Mayıs akşamı Kocaeli sandıklarından çıkacak fotoğrafa bakabilir

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’un Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinginden kareleri paylaşarak, “Yapalım mı daha kalabalık bir mahalle toplantısı” ifadelerine cevap veren CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, “Sayın Tutuş illa ki fotoğraf istiyorsa, 14 Mayıs akşamı Kocaeli sandıklarından çıkacak fotoğrafa bakabilir” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, sosyal medya hesabından dün gerçekleştirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinginden kareleri paylaşarak, “Yapalım mı daha kalabalık bir mahalle toplantısı” ifadelerini kullandı. Tutuş’a cevap veren CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “14 Mayıs seçimlerinin sonucunu şimdiden gördüğünden olsa gerek, çalışma motivasyonunu kaybeden AKP İzmit İlçe Başkanı Sayın Muharrem Tutuş, sosyal medya hesabı üzerinden dün gerçekleştirilen mitingimizin kalabalıklığını diline dolamıştır. 

“SİZ DE KUŞ GİBİ HAFİFLEYECEKSİNİZ”

Sayın Tutuş’un mitingimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum, keşke kendisini dünkü coşkunun içerisinde misafir edebilseydik. Mitingin başlamasından önce çekilen  ve amacı çok net bir şekilde ortada olan bir fotoğraf üzerinden siyaset yapma çabasını da normal karşılıyorum. Sonuçta gitmekte olan bir iktidarları var ve bunun paniği ile hareket ediyorlar, ama hiç merak etmeyin tüm bu stresinizin bitmesine 15 gün kaldı, siz de kuş gibi hafifleyeceksiniz, size de özgürlük getireceğiz.

“2019’DA İZMİT SANDIKLARINDAN ÇIKAN FOTOĞRAFI HALEN UNUTMAYAN TUTUŞ…”

Mitinge gelirsek, Kocaeli’deki vatandaşlarımızın coşkuyla katıldığı bir şölen havasında olduğunu alanda bulunan herkes net bir şekilde gördü. Ne bir taşıma ne bir kamu imkânı ile zorlama yoktu, tüm vatandaşlarımız kendi imkanlarıyla ve hür iradeleriyle mitingdeki yerlerini aldılar. Özellikle alandaki gençlerimizin ve kadınlarımızın coşkusu bizim için her şeyden kıymetliydi. Ancak Sayın Tutuş illa ki fotoğraf istiyorsa, 14 Mayıs akşamı Kocaeli sandıklarından çıkacak fotoğrafa bakabilir. 2019’da İzmit sandıklarından çıkan fotoğrafı hala unutamayan Sayın Tutuş, 14 Mayıs akşamı da güzel bir portre ile karşı karşıya kalacaktır. Bu vesileyle bir kez daha ilçe başkanlığı görevinde kendisine başarılar diliyorum.”