Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Günaydın: Vatandaş sebze meyve alamıyor, hükümet fiyatlar düşüyor diyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın bugün Kocaeli’ye geldi. Parti il binasında açıklamalarda bulunan Günaydın daha sonra Perşembe pazarını ve grevdeki Gübretaş işçilerini ziyaret etti. Günaydın, “Vatandaş sebze ve meyve alamıyor ama hükümet fiyatlar düşüyor diyor.”” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın bugün Kocaeli’ye

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, bugün Kocaeli’de partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah saatlerinde kente gelen Günaydın ilk olarak parti il binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Günaydın daha sonra ise İzmit’teki Perşembe Pazarı alanına giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Günaydın son olarak 3 Temmuz’dan beri grevde olan Gübretaş işçilerini ziyaret ederek Kocaeli’den ayrıldı. Günaydın basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Türkiye’de 16 milyon emeklinin dörtte biri asgari emekli aylığı olan 16.000 TL’ye mahkum, asgari ücretliler ise 22.000 TL’ye geçinemiyor. Vatandaş sebze ve meyve alamıyor ama hükümet fiyatlar düşüyor diyor” ifadesini kullandı.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı binasında bugün sabah saatlerinde basın toplantısı düzenlendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın’ın da yer aldığı basın toplantısına CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve partililer katıldı.

Gokhan Gunaydin Vatandas sebze meyve alamiyor hukumet fiyatlar dusuyor diyor2

“PİYASADAKİ GERÇEKLER ÖRTBAS EDİLİYOR”

Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılar üzerinden mesaj veren Günaydın, vatandaşın sebze meyve alamaz hale geldiğini söyledi “Kocaeli’de çoğunu yakından tanıdığım, çalıştığım arkadaşlarımla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum” diyen Günaydın şu açıklamayı yaptı: “Ağustosta her hafta 21 ilde milletvekillerimiz sokakta vatandaşla buluşuyor, kahvede, meydanda halini hatrını soruyor. Hükümetin atacağı adımlar için sağlam zemin hazırlıyoruz. Piyasada gerçekler örtbas ediliyor. Türkiye’de 16 milyon emeklinin dörtte biri asgari emekli aylığı olan 16.000 TL’ye mahkum, asgari ücretliler ise 22.000 TL’ye geçinemiyor. Vatandaş sebze ve meyve alamıyor ama hükümet fiyatlar düşüyor diyor.”

CHP’li belediyelere yönelik yapılan operasyonlara da değinen Günaydın, “AKP ve MHP’li yolsuzluklarla anılan belediyeler ellerini kollarını sallayarak devam ediyor. Örnek olarak Aziz Salat’ın 8 ihalesi ile ilgili soruşturma açılmıyor” ifadesini kullandı.

Gokhan Gunaydin Vatandas sebze meyve alamiyor hukumet fiyatlar dusuyor diyor3

KOCAELİ’DE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Gökhan Günaydın açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Kocaeli’de çoğunu yakından tanıdığım, çalıştığım arkadaşlarımla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. İzmit’e gelirken yoldaki hava şartları nedeniyle eyvah yağmur nedeniyle açılış olacak mı diye düşündüm ama şu an hava sıcaklığı çok iyi, ağustos ayı için çok güzel bir gün. Buraya bir 20 dakikalık gecikmeyle geldim. Bunun için sizlerden özür diliyorum. Dün akşam Youtube kanalında yaptığı bir konuşma nedeniyle Özlem Gürses’i gözaltına aldılar. Gürses, ailesini de çok yakından tanıdığım yıllardır yakın arkadaşım olan bir insan.

Kendisi bir gazeteci, görüşleri belli. Bir TV de yorumculuk yapan birisi. Gürses, TSK’yı terör örgütleriyle özdeşleştirmiş diye kendisini annesiyle birlikte kaldığı otelden gece yarısı gözaltına aldılar. İstanbul’a karayoluyla getiriyorlar. Sabaha kadar ifadesinin alınmasını bekliyor ve sabah da ifadesini veriyor. Şimdi savcılığa sevk ettiler.

Gokhan Gunaydin Vatandas sebze meyve alamiyor hukumet fiyatlar dusuyor diyor

ÖZLEM GÜRSES İLE AYNI FİKİRDEYİM

Özlem Gürses’in suçu ne? Özlem Gürses’in kastı memlekete ve TSK’ya zarar vermek olabilir mi? Ama Gürses ne diyor orada. “Özgür Suriye ordusuyla beraber aslında ne idüğü belirsiz insanlarla beraber TSK’yı birlikte çalıştırıyorsunuz diyor. Bende aynı fikirdeyim. Çünkü TSK, ta Osmanlı’dan itibaren kökeni güçlü, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı bir ordudur. Sen bu orduyu cihatçılarla beraber çalıştırıyorsun. Bunun eleştirilmesini de TSK’ya hakaret olarak algılıyorsun. Bunlar gözdağı. Ortada kasıt yok. Ortada suç yok. Ortada gözaltı ve tutuklanmayı gerektirecek bir durum yok.”

Gokhan Gunaydin Vatandas sebze meyve alamiyor hukumet fiyatlar dusuyor diyor1

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlediği MYK listesine CHP Körfez Belediye Meclis
Sıradaki Haber Ali Doğan’dan Tahsin Tarhan’a: Kocaeli’ye bir gram faydası yok!