Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Orhan’dan Büyükgöz’e: Çirkin bir algı yaratmaya çalışmıştır

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün, Gebze Ticaret Odası’nda yaptığı konuşmaya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan tepki gösterdi. Orhan, “Birbirimizi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan daha sıkı sıkıya kucaklaşmamız gereken bu dönemde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Millet ittifakımızı hedef alarak kendince çirkin bir algı yaratmaya çalışmıştır” ifadelerini kullandı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur

Gebze Ticaret Odası’nın yeni başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında siyasi kriz yaşandı. Millet İttifakı adayı ve eski Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in Gebze’ye yönelik konuşmasında Hünkar Çayırı’nı el birliğiyle nasıl kurtardıklarını ifade etmesinin ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ‘biz vatan hainleriyle Kandil destekçileriyle yol yürümeyiz’ sözü krize neden oldu.

“SEVİNÇLERİMİZ HEP YARIM KALDI”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı yazılı açıklamayla duruma tepki gösterdi. Orhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar hem dinimizde hem toplumumuzda küslerin barıştığı, dargınlıkların bittiği kutsallığı kabul görmüş günlerdir. Kapınıza, sofranıza düşman gelse buyur eder ağırlarsınız. Bu Ramazan Bayramı’nda ülke olarak hem buruk hem hüzünlüyüz. 6 Şubat tarihinde 11 ilimizi ve milyonlarca insanımızı etkileyen deprem felaketinin ardından sevinçlerimiz hep yarım kaldı. Yüreğimiz hala yanıyor.

“İTTİFAKIMIZIN HİÇBİR FERDİNİN YAKINDAN İLGİSİ YOK”

Birbirimizi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan daha sıkı sıkıya kucaklaşmamız gereken bu dönemde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Ticaret Odası tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Millet ittifakımızı hedef alarak kendince çirkin bir algı yaratmaya çalışmıştır. Çözüm sürecinin nasıl başladığından, sınıra kurulan mobil mahkemelerden, terörist başı diye bahsettikleri şahsın kardeşinin devlet kanalına çıkarıldığından, sivil katliamların araştırılması için bizzat kendi grubunun red oyu verdiğinden öyle zannediyoruz ki haberi yok. Yok diyoruz çünkü asıl kendilerinin bulaştıkları çamuru bize atmaya çalışıyorlar. Ne bu ülkeyi terörizme kurban edenlerle ne mafyayla ne uyuşturucu baronlarıyla ne pudra şekeri(!) ile ittifakımızın hiçbir ferdinin uzaktan yakından ilgisini bir kare fotoğrafını bulamazsınız.”