Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Altınova’ya aday adayı oldu

Gölcük’te geniş bir kesim tarafından tanınan, sevilen Hakan Kayabaşı, Altınova Belediye Başkan aday adaylığına başvuruyu yaptı.

Gölcük'te geniş bir kesim

Gölcük Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Hakan Kayabaşı, doğup büyüdüğü yer olan memleketi Altınova’dan belediye başkanlığı aday adayı başvurusu yaptı. Altınova’da köklü bir ailenin ferdi olan Kayabaşı’nın babası Altınova Postanesi’ni (PTT) kuran Postacı Rasim Kayabaşı.

“14 YILLIK BELEDİYECİLİK TECRÜBESİ VAR”

2009 yılından günümüze, Gölcük Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü görevini yürüterek 14 yıllık bir belediyecilik tecrübesi de olan Kayabaşı yaptığı açıklamada; “Altınova doğduğum, büyüdüğüm ve eğitim hayatına başladığım yer. Gölcük Belediyesi’nde kazandığım belediyecilik tecrübesini, memleketime, baba ocağıma hizmet etmek için kullanmak istiyorum. Bu noktada; AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yaptım. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HAKAN KAYABAŞI KİMDİR?

1978 yılında Altınova’da doğdu. Altınova Postanesi’ni (PTT) kuran Postacı Rasim Kayabaşı’nın oğludur. İlk ve orta öğrenimini Altınova İlköğretim Okulu’nda, lise eğitimini Devlet Parasız Yatılı olarak Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 1996 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki lisans eğitiminden 2000 yılında mezun oldu.

2002 yılında askerlik vazifesini tamamladıktan sonra 7 yıl serbest avukatlık yaptı. 2009 yılından bu yana Gölcük Belediye Başkanlığı Hukuk İşleri Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

2004 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Siyaset Akademisini bitirdi. Kamu İhale Kanunu, İmar Kanunu, Kentsel Dönüşüm konularında ihtisas eğitimi ve Kocaeli Üniversitesi SEM’den Bilirkişilik Temel Eğitimi aldı.

Gölcük İlçesi’nde yapılan Eski Sanayi Sitesi, Hisareyn Batakdere Küçük Sanayi Sitesi, Sivritepe TOKİ Konutları, Denizevler Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nin Kentsel Dönüşüm ve Kamulaştırılması projelerinde Hukuki süreçleri yönetti. Baro’nun Çocuk Hakları Komisyonunda aktif çalışmalarda bulundu.

Orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.