Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük Belediyesi’nin iki meclis üyesi de istifa edip aday adayı olacak

Gölcük Belediyesi AK Partili meclis üyeleri Berna Abiş ve Saime Yelken AK Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa ediyor.

Gölcük Belediyesi AK Partili
Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti’de 13 Mart tarihinde başlayan aday adaylık süreci devam ediyor. İsimler ya il binasına ya da genel merkeze giderek başvuru evraklarını teslim etmesinin ardından resmen aday adaylık süreçlerini başlatıyor. Bu kapsamda Kocaeli’de üç günde 50’den fazla isim aday adaylık başvurusunda bulundu. Bugün itibariyle sona erecek aday adaylık başvuru süreci genel merkezin kararıyla 22 Mart Çarşamba gününe uzatıldı.

BUGÜN AÇIKLAYACAKLAR

Gölcük Belediyesi AK Partili meclis üyeleri Berna Abiş ve Saime Yelken de milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etmeye hazırlanıyor. Bugün il binasına giderek resmi evraklarını teslim etmesi beklenen iki meclis üyesinin adaylığını aynı gün duyurması bekleniyor.

BİR AK PARTİLİ BİR MHP’Lİ

İstifa eden iki ismin yerine AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı kapsamında bir AK Partili bir de MHP’li isim gelecek. MHP’den Sezai Gökbayrak, AK Parti’den ise Hüseyin Gencer yeni meclis üyeleri olacak.