Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’te Ali Yıldırım Sezer zorlanmadı!

2024 Türkiye Yerel Seçimlerinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde AK Parti Gölcük Belediye Başkanı ve 2014 adayı olan Ali Yıldırım Sezer, resmi olmayan sonuçlara göre tekrar belediye başkanı seçildi.

2024 Türkiye Yerel Seçimlerinde

Gölcük’te kazanan AK Parti’nin adayı Ali Yıldırım Sezer oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Ali Yıldırım Sezer, açılan sandıkların yüzde 43.87’ünü(23 bin 351 oy) alarak belediye başkanı oldu. En yakın rakibi CHP Özgür Yılmaz yüzde 34.64, Yeniden Refah Partisi’nin adayı Ahmet Eren yüzde 7.86 oy aldı.

Ali Yıldırım Sezer Kimdir ?
Ali Yıldırım Sezer, 1970 yılında Saraylı’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gölcük’te bitirdi. 1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden ise 1992 yılında mezun oldu.

1994 yılında Kocaeli Barosu’na kaydolan ve 5 dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Av. Ali Yıldırım Sezer bir dönem de Başkan Vekilliği görevinde bulundu. Kocaeli Barosu’nun geçen ay yapılan Genel Kurulu’nda Türkiye Barolar Birliği delegesi seçildi.

Ali Yıldırım Sezer, GÖLASDER, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD’nin kurucularından ve yönetim kurulu üyesidir. Aynı zamanda Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Kocaeli’ye bağlı Gölcük Belediye Başkan Adayı old ve belediye başkanı seçildi.