Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gözler İYİ Parti GİK toplantısında, ‘Sınırlı işbirliği’ masada

İYİ Parti’de genel başkan Meral Akşener’in, “Tek başımıza seçimlere gireceğiz” kararını, GİK üyelerinin bugün “sınırlı işbirliğine kapı açılması” yönündeki tercihi sonrasında “değiştirebileceği” konuşuluyor.

İYİ Parti’de genel başkan

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “işbirliği” teklif etmesinin ardından gözler bugün saat 15.00’te toplanacak İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında olacak.

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun kulisine göre; Akşener’in, “Tek başımıza seçimlere gireceğiz” şeklindeki kararını, GİK üyelerinin “sınırlı işbirliğine kapı açılması” yönündeki tercihi sonrasında “değiştirebileceği” konuşuluyor.

GİK’te, bazı kurmayların, Akşener’in geçen günlerde Ankara ve İstanbul’daki ilçe başkanlarıyla yaptığı görüşmeler ve ilçe başkanlarının da “Ankara ve İstanbul özelinde sınırlı işbirliğinin yapılması yönünde görüş birliği kararını” anımsatacağı ve “bu iki ilde işbirliği olmaksızın seçimlere girilmesi halinde, iktidarın kazanma şansının artabileceğini” de iletecekleri belirtiliyor.