Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülay Artut adaylık için başvuracak

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Gülay Artut, milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacak. Adaylığıyla ilgili konuşan Artut, “Ben 4 dönemdir Kocaeli’de İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapıyorum. En uzun görev yapan benim” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak duyurması ve kararın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından AK Parti’de aday adaylık başvuruları bugün itibariyle başladı. Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvuruların kabul edileceği belirtilirken son gün ise 16 Mart Perşembe günü saat 21.00 olarak açıklandı.

“EN UZUN GÖREV YAPAN BENİM”

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, bugün il binasına gelerek İl Başkanı Şahin Talus ile görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan Artut, “Ben 4 dönemdir Kocaeli’de İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapıyorum. En uzun görev yapan benim. Sayın Cumhurbaşkanımız kadınlara özellikle ağırlık veriyor. Yarın işlemleri başlatacağım, Çarşamba günü de milletvekili aday adaylığı başvurumu yapacağım.” ifadelerini kullandı. Genel merkez kararı doğrultusunda adaylık için kadın kolları başkanları ve gençlik kolları başkanlarının istifa etmeleri gerekmiyor.