Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gümüş; “Bizim muhalefet deve kuşu gibidir”

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Köksal Gümüş, İzmit’te yol kenarlarındaki su birikintinleri üzerinden siyaset yapan CHP’lilere yüklendi; “Bizim muhalefet deve kuşu gibidir” dedi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir

Köksal Gümüş Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş, muhalefetin her yağmur sonrası yol kenarlarındaki su birikintileri üzerinden siyaset yaptığını ama CHP’li belediyelerde yaşanan can pazarına karşı kayıtsız olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bizim muhalefet deve kuşu gibidir. İzmit’te yağmur yağdığında yol kenarlarındaki anlık su birikintilerini büyük bir olaymış gibi anlatırlar ama CHP’li olduğu için Ankara’da en ufak yağmurda azgın nehirlere dönen caddelerdeki sel sularını görmezler. Bugün de benzer bir olay yaşandı.

Ankara Yenimahalle’de 4-5 yaşlarındaki iki kardeş bu sabah yağmur sonrası sel sularına kapılıp, bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kalbi duran kız çocuğu hastanede hayata döndürüldü. Minik yavrularımıza geçmiş olsun. Bu olay karşısında sessiz kalıp, İzmit’te su birikintileri üzerinden siyaset yapanların vicdanı kurusun.”