Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güney’den Hürriyet’e: “Hesap veremediği için panolara sığınıyor”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in reklam çalışmalarıyla algı yönetimini sürdürdüğünü belirterek, “İzmit halkının parası hizmet yerine reklam şirketlerine akmaya devam ediyor. Üstelik bu şirketler seçim sonrası kuruldu” dedi.

AK Parti İzmit İlçe

Güney, İzmit Belediye Meclis Üyelerinin halkın parasını korumak için hesap-kitap işlerini sorgulamasından Hürriyet’in rahatsızlık duyduğunu belirterek şunları söyledi: “İzmit Belediyesi’nin 3 yıldır seçim sonrası kurulan reklam şirketlerine ihalesiz, doğrudan teminle, hatta makbuz keserek milyonlar akıttığını denetim raporlarıyla ortaya koyduk. Bundan rahatsız olan Fatma Hanım, bir vakıf kurmuş bizden bu vakfa para aktarmak için yetki istiyor. Çünkü denetimden kaçmak istiyor. Araç alımıyla ilgili hesap yapıyor, piyasadan 122 milyon TL farkı gösterince bilgi vermek yerine, bunlar ufak tefek farklar diyerek geçiştiriyor”.

REKLAMA GELİNCE HALKIN
PARASINI DÜŞÜNMÜYOR

“Bir belediye başkanı düşünün. Birinci yıl geçti, ikinci yıl geçti, üçüncü yıl bitti ama hala bugüne kadar çıkıp bir kez olsun ne yaptığını, hangi hizmetleri gerçekleştirdiğini halka anlatamıyor. Kendi meclis üyelerine, partisine bile hesap veremiyor. Cumhur İttifakı soru sormaya kalksa mecliste mikrofonunu kapatıyor. Bunlar ne diyerek o koltuğa geldiklerini de unutmuş durumdalar. Her gün seçim sonrası kurulan şirketlere nasıl para aktarırım derdindeler. İş hizmete gelince halkın parasıyla ilgili bir anda ince (!) ruhlu kesilen Fatma Hanım, reklama gelince saçıp, savurmaya devam ediyor.”

ÖFKENİZİ, DERDİNİZİ ANLIYORUZ

“Bir çukur çalışmasının başına bile kendi fotoğrafını koyacak kadar reklam düşkünü olan Fatma Hanım, şimdi de açık hava panolarını kendi yalanlarıyla donatarak yine birilerini zengin etmiş. Hesap veremediği için yine panolara sığınmış. Üç yılda yaptığı tek iş, seçim sonrası kurdurduğu reklam şirketleri üzerinden İzmit halkının parasını çarçur etmek oldu. Daha fazlası için iştahı kabarmıştı ama ona da meclis izin vermedi. Öfkenizi, derdinizi anlıyoruz.”