Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Özsoy da aday adayı oldu!

Haksoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özsoy AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Haksoy A.Ş. Yönetim Kurulu
Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuruları dün itibariyle başladı. Kocaeli Ticaret ve Ekonomi Kulübü Kocaeli İl Başkanı Hakan Özsoy, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için bugün AK Parti Kocaeli il binasına gelerek adaylık başvuru yaptı.

“AK PARTİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN”

Adaylığıyla ilgili konuşan Özsoy, “28. Dönem milletvekili seçimleri için AK Parti’den aday adaylığımı burada siz ak dava gönüllülerinin huzurunda açıklıyorum. Partimize katkılarda bulunacağıma devam ederek vizyonel bakışla ülkemize katma değer yaratmak adına hedeflerimiz doğrultusunda Gençlik platformları kurup halkımızla iç içe olarak gönül bağlarını güçlendirip fikirler oluşturmasına yardımcı olan milli projeler geliştirip her an sahada hizmet eden bir kardeşiniz olarak vatanımıza milletimize ve AK Partimize hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

HAKAN ÖZSOY KİMDİR?

Hakan Özsoy, 1991 Nevşehir doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Dış Ticaret, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini okuyan Özsoy, Kocaeli Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. 2020’den bu yana AK Parti İl yönetiminde yedek yönetim kurulu olan Özkum, çeşitli STK’larda başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri de bulunuyor.