Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Tanta: Benim kavga siyasetim olmaz!

CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Tanta, İzmit Belediye Başkanı olursa kentin faydasına herkesle uyumlu çalışacağını söyledi

CHP İzmit Belediye Başkan

CHP İzmit Belediyesi Başkan Aday Adayı Hakan Tanta, bugün Kocaeli’de yayın yapan gazetecilerle bir araya geldi. Hedeflerini anlatan ve soruları yanıtlayan Tanta, İzmit Belediye başkanı seçilirse Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’yle ilişkilerinin nasıl ilerleyeceği sorusunu yanıtladı.

“İLK DÖNEMLER İLİŞKİLERİ BEN YÜRTTÜM”

Tanta, “Ben başkanvekili olduğum dönemde ilişkileri yöneten kişiydim. Önemli olan bu kente hizmet etmek. Tahir Başkan’la geçmişe dayalı bir dostluğumuz var. İlişkilerimiz hep iyi yürüdü. Dolayısıyla bir dönem İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir arasındaki ilişkilerde koordinatör olarak ben görev yaptım.

“BENİM KAVGA SİYASETİ OLMAZ”

Benim kavga siyasetim olmaz. Bu kentin güzelliği için beraber çalışılır. Ben her zaman kendilerine kent adına proje hazırlamaya hazır olduğumu söyledim. Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı kim olursa olsun ben İzmit Belediye başkanı olursam projelerimi sunacağım. Bu kent muazzam bir kent. Sahillerimiz, doğamız harika. Maalesef betonculuk kenti bu hale getirdi. 4 Helenistlik kentten bir tanesi İzmit. Burada yer altında yatan tarih dünyada sayılıdır” dedi.