Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Tanta istifa etti!

İzmit Belediye Başkanvekili Hakan Tanta, İzmit Belediyesi görevinden istifa etti. Tant ve Başkan Hürriyet’in bir süredir aralarının açık olduğu biliniyordu.

İzmit Belediye Başkanvekili Hakan

İzmit Belediye Başkanvekili Hakan Tanta, uzun süredir gitmediği görevinden istifa etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le arasının serin olduğu bilinen Tanta, sosyal medya hesabından istifa dilekçesini paylaştı ve istifa ettiğini duyurdu.

“AYRILMA KARARI ALDIM””

Hakan Tanta, “Yaşamımın her döneminde kentime ve halkımıza faydalı olabilmek adına çalışmış ve üretmiş, sorumluluk üstlenip ekip çalışmasını benimsemiş, açık olmayı, sadakati, şeffaflığı, dürüstlüğü, sevgi ve saygıyı, insanlığın ve çağdaşlığın bir gereği olarak özümsemiş bir arkadaşınız olarak, İzmit Belediyesi Başkan Vekilliği görevinden ayrılma kararı aldım.

“CHP ÇATISI ALTINDA “

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ve meclis üyeliği görevlerimde daha fazla verimli olmak ve insanımızın yaşam kalitesine katkı sağlamak adına halkımızın bize verdiği sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğim. Sevgi ve saygılarımla…”

Hakan Tanta istifa