Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haluk Tamyüksel açıkladı: İYİ Parti İzmit 90 günlük saha çalışması yapacak!

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İzmit’in mevcut durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunarak 90 gün sürecek kapsamlı bir saha çalışması başlattıklarını açıkladı.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İzmit’in mevcut durumuna

Kocaeli’nin Türkiye’nin en güçlü sanayi şehirlerinden biri olduğunu belirten Tamyüksel, buna rağmen şehirde ciddi planlama sorunlarının yaşandığını ifade etti. Tamyüksel, “Kocaeli bugün aynı zamanda yanlış planlamanın ve günü kurtaran yönetim anlayışının en ağır sonuçlarını yaşayan şehirlerden biri haline gelmiştir” dedi.

İzmit’te vatandaşların günlük yaşamda birçok sorunla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Tamyüksel, “Bugün İzmit’te insanlar trafikte saatlerini kaybediyor, 40 yıllık binalarda deprem korkusuyla yaşıyor, nefes alacak alan bulamıyor ve çocuklarının geleceğini bu şehirde göremiyor” ifadelerini kullandı.

“BU ŞEHRİN GERÇEK SORUNLARINI ORTAYA KOYACAĞIZ”

Bu durumun bir kader olmadığını belirten Tamyüksel, “Bu tablo, yıllardır ertelenen kararların, yapılmayan planların ve görmezden gelinen gerçeklerin sonucudur. Artık kimse bu gerçeği yok sayamaz” diye konuştu. Açıklamasında yeni bir sürecin başladığını duyuran Tamyüksel, önümüzdeki 90 gün boyunca İzmit genelinde saha çalışmaları gerçekleştireceklerini belirterek şunları söyledi: “Biz bugün burada sadece bir açıklama yapmıyoruz, bir başlangıç yapıyoruz. Önümüzdeki 90 gün boyunca bu şehrin gerçek sorunlarını mahalle mahalle ortaya koyacağız. Ama sadece konuşmayacağız; çözüm üreteceğiz, alternatif sunacağız ve bu şehrin nasıl daha iyi yönetileceğini somut olarak göstereceğiz.”

Tamyüksel, açıklamasının sonunda Kocaeli’nin mevcut haliyle yetinmek zorunda olmadığını vurgulayarak, “Bu şehir daha iyisini hak ediyor ve biz o daha iyisini kurmak için geliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP’deki mutlak butlan kararı sonrasında gözler bir yandan da TBMM
Sıradaki Haber CHP’de gözler yarınki grup toplantısında: Yazı işleme alınmadı!