Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hamza Meral AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu

AK Parti Kocaeli’de aday adaylığı başvuruları devam ediyor. AK Parti Rize’de yöneticilik görevinde bulunan Hamza Meral, Kocaeli’den milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Kocaeli’de aday
Nazim Ozgun Erbulan 1

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor.

“TECRÜBELERİMİ KOCAELİ’DE PAYLAŞACAĞIM”

Rize’de AK Parti’de çok sayıda görevde bulunan Hamza Meral, bugün il binasına giderek aday adaylığı belgelerini teslim etti. Adaylığıyla ilgili açıklamada bulunan Meral, “2010 yılında siyasete Cumhurbaşkanımızın memleketinde Rize’de il gençlik kollarında görev alarak başladım. Belediye meclis üyeliği, il başkan yardımcılığı yaptım. Hemşerisi olmaktan gurur ve onur duyduğum Recep Tayyip Erdoğan ile bu kutlu yolda görevi icra etme şerefine layık oldum. Tecrübelerimi Kocaeli şehrinde paylaşacağım, hizmet noktasında elimden gelenin fazlasını yapacağım” dedi.

HAMZA MERAL KİMDİR?

1984 Rize doğumlu olan Hamza Meral, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işletme bölümü mezunu. Evli ve iki çocuk babası olan Meral, özel okul sahibi.