Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hamza Şayir: Başörtülü annem kendi oğlunun düğününe giremedi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Başörtülü annem kendi oğlunun düğününe giremedi. İstanbul’da askerde görevdeydim; almaya çalıştım” dedi. Şayir ayrıca, “Kömürcüler de gitti; teşekkür edeni görmedik” ifadelerinde bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza

Özgun imzaAK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısı bugün Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.

SÖZÜMDE DURDUM

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Ne zaman Ankara’ya gittiysek, ne zaman büyükşehire gittiysek boş durmadık. Her zaman giderken bir şevk ile gittik. Herkes istiyor ki eksik olan bir şey varsa tamamlayalım. Merkezi hükümetine bağlı ne kadar kurum varsa biz, sizlerin sesi ve kulağı olduk. İstemesini de bildik, almasını da bildik. 2021 yılında ‘2022 yılı şantiye yılı olacak’ dedim. Sözümde de durdum. Altyapı bitmeden üstyapıya girme şansımız yok. Çoğunuz inşaatçısınız. Bazen ufak tefek seslenişler oluyor ama sonucu iyi olacak inşallah.

HEPİMİZ AL BAYRAĞIMIZ ALTINDAYIZ

Bugün çok kıymetli aileler partimize katılım sağlıyor. Hiçbir belediye başkanı istemez başarısız olsun. Kim istemezdi daha iyisini yapmayı. Bayrağı aldığımız yerden daha iyiye götürmek için uğraşıyoruz. 1 ay önce gece amcanın biri aradı ‘Çok acil bir işim var’ dedi. ‘Karıyla kavga ettim, terk etti gitti. Ne yapacağım?’ dedi. Ne olur kavga etmeyin. Bizler teşkilattayken hiç kimseden beklentimiz olmadı ama vatandaşımızın adına ne gerekiyorsa yaptık. Yine hizmet üretmeye devam edeceğiz. Yakında 29 Ekim var. Tüm evlere al bayrağımızı her haneye dağıtıyorum. Herkes ay yıldızlı bayrağını balkona assın. Burada Kürt kardeşlerimiz var. Hepimiz al bayrağımız altındayız.

KÖMÜRCÜLER GİTTİ, TEŞEKKÜR EDENİ GÖRMEDİK

Altyapı yapıyoruz, birkaç süre sonra unutuluyor. Başörtülü annem kendi oğlunun düğününe giremedi. İstanbul’da askerde görevdeydim; almaya çalıştım. ‘Başörtülüdür nasıl alıyorsun’ dediler. Yapılan, yer altındaki hizmet gibi çabucak unutuluyor. Tüm dünyanın, tüm Müslümanların umudu olan Cumhurbaşkanımız var. Onunla yol yürümeyeceğiz de kimlerle yürüyeceğiz. Mevki, makamların hepsini kenara koyduk. Kömürcüler de gitti; teşekkür edeni görmedik.”,