Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hamza Şayir Kimdir?

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir kimdir sorusu merak ediliyor. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in özgeçmişini sizin için derledik. Hamza Şayir hakkında merak edilenleri okumak için haberimize göz atabilirsiniz.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza

Hamza Şayir 1972’de Ardahan’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ardahan’da tamamladı. Kadıköy Newport Üniversitesi İşletme Bölümünden 2016 yılında mezun olan Hamza Şayir siyasete 2011 yılında Dilovası İlçe Başkanlığı yöneticisi olarak başladı.

HAMZA ŞAYİR AK PARTİ DİLOVASI

Hamza Şayir 2011 yılında AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı yöneticisi olarak siyasete adım attı. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nda Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı, Dış İlişkiler Birim Başkanlığı ve Sivili Toplum Kuruluşları Birim Başkanlığı görevlerini sürdürdü. Ayrıca yerel seçimler, genel seçimler ve 16 Nisan Halk oylamasında ilçe SKM Başkanlığı görevini üstlendi.

HAMZA ŞAYİR DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

hamza sayirBirçok mesleki eğitim ve seminerlerin yanı sıra siyasi akademi, liderlik, siyasi eğitim ve sertifika programlarına da katılan Hamza Şayir, 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında Dilovası Belediye Başkanı oldu. İngilizce bilen Şayir, evli ve 3 çocuk babasıdır.