Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hamza Şayir, Saadet Partisi’ni yakından izliyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Saadet Partisi’ni yakından takip ediyor. Şayir’in sosyal medya hesabında yapılan bir paylaşımda Saadet Partisi çalışmalarını içeren bir görsel de paylaşıldı ve sonra silindi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza

Sebahattin Aydın31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Dilovası Belediyesi için Saadet Partisi ve AK Parti yarışmıştı. AK Parti çok yüksek sayılmayacak bir oranla seçimi kazanmıştı. Belediye başkanı seçilen Hamza Şayir, rakibi Saadet Partisi’ni yakından takip etmeye devam etti.

YAKINDAN İZLİYORLAR

Şayir’le birlikte yakın çalışma ekibi de Saadet Partisi’ni yakından izliyor. Şayir’in dün sosyal medya hesabında yapılan bir paylaşımda Saadet Partisi’ne ait bir görsel paylaşıldı. Bir süre sonra fark edilen görsel geri silindi. Bu da gösteriyor ki Hamza Şayir ve ekibi, Saadet Partisini hala yakından izliyor ve programlarını takip ediyor.

ULUSAL GAZETELERE VERDİĞİ REKLAMLAR KURTABİLECEK Mİ?

Hakkında son zamanlarda birçok olumsuz haber yapılan ve AK Parti’ye yakın ulusal gazete ve TV’lere verdiği reklamlarla sık sık adını duyurmaya çalışan Hamza Şayir’in bir dahaki seçime adaylığının kesin olmadığı şimdiden konuşulmaya başlandı. Bakalım Şayir’in ulusal gazetelere verdiği reklamlar kendisini kurtarabilecek mi?

Saadet Partisi
Hamza Şayir, sağ altta Saadet Partisi’nin görselini paylaştı.
hamza sayir saadet partisi
Saadet görseli fark edilip yeni paylaşım yapıldı.