Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıdızlı’ya Artvin’den büyük destek

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, CHP Milletvekili Harun Yıdızlı’ya destek olmak için Kocaeli’ne geldi. Yıldızlı ile birlikte günlerce saha çalışmalarına katılan başkanlar, “Onu seçtiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Evladınıza sahip çıkın. Çok az kaldı; baharı hep birlikte getireceğiz” açıklaması yaptı

Artvin Belediye Başkanı Demirhan

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, adaylığı açıklandığı günden beri saha çalışmalarına devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinden gece yarılarına kadar seçim çalışmalarını sürdüren Harun Yıldızlı’ya vatandaşın ilgisi her geçen gün artarak büyüyor. Adaylığı açıklandıktan sonra sahadan ayrılmayan Yıldızlı’ya baba memleketi Artvin’den de büyük destek geliyor. Yıldızlı her gittiği hemşeri derneğinde akordeon ve tulumla karşılanıyor.

İLÇE İLÇE GEZİYORLAR

Kocaeli’ne gelerek Harun Yıldızlı’ya destek veren Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Yıldızlı’nın çalışkanlığını överek vatandaştan destek istedi. Hemşerileri Harun Yıldızlı’yı yalnız bırakmayan Artvinli başkanlar ilçe ilçe gezerek seçim çalışmalarına katıldı. Artvinli başkanlarla Kartepe, Körfez, Derince, İzmit ve Karamürsel bölgelerinde mahalle mahalle, köy köy gezen Yıldızlı ise vatandaşın ilgisinden oldukça memnun kaldı.

“EVLADINIZA SAHİP ÇIKIN”

Harun Yıldızlı için gelen Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin her gittiği yerde vatandaşlara seslenerek, “Size pırıl pırıl, genç, çalışkan, sizin dertlerinize sahip çıkacak olan, evladımız Harun Yıldızlı’yı emanet ediyorum. Bitmez tükenmez bir enerjisi var. Ben de ta uzaklardan, Artvin’den onun için geldim. Harun Yıldızlı’nın çalışkanlığını kendi gözlerimle de gördüm ve tekrar gurur duydum. Onu seçtiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Evladınıza sahip çıkın o da sizi asla yalnız bırakmayacak. Çok az kaldı; baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.

“BANA BÜYÜK SORUMLULUK YÜKLEDİ”

Artvinli başkanların kendisine gösterdiği ilgi için teşekkür eden Harun Yıldızlı ise şunları söyledi: “Aday olduğumu duyan sevgili başkanlarımın yanımda olması beni gururlandırdı. Bana olan desteğin Artvin’den başlayıp tüm Karadeniz’e yayıldığını görmekten oldukça mutluyum. Önceki gün de Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ağabeyim bana destek olmak için ilimize geldi. Tüm bunlar bana daha büyük bir sorumluluk yükledi. Kocaeli halkına verdiğim tüm sözlerin her zaman arkasında olacağım. Kentin sorunları bilen ilk on kişi arasında olduğumu iddia ediyorum.

“BU CENDEREDEN ÇIKACAĞIZ”

Bu cendereden hep birlikte çıkacağız. Geçlerimiz, doktorlarımız, mühendislerimiz yurt dışına gidiyor. Yoğun bir beyin göçü yaşıyoruz. Biz iktidara geldiğimiz bu akışı geriye çevireceğiz. Seçildiğimizin ilk gününde mecliste yolsuzlukları araştırma komisyonu kuracağız. Kan satan, çadır satan Kızılay başkanları artık olmayacak. Liyakatsiz kadrolar devletten el çektirilecek. Görüyorsunuz; sıkıştıkça saldırıyorlar. Dillerinden zehir akmaya başladı. Biz onların provokasyonlarına asla gelmeyeceğiz. Ayrışmadan yana olmayacağız. Tahriklere kapılmayacağız. Her zaman birlik beraberlikten yana olacağız. İnanın bahar çok yakın. Baharı hep birlikte getireceğiz.”