Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: 100 yıllık hesaplaşmaya hazır mısınız diyenleri unutmayın

CHP Kocaeli İl Örgütü ev sahipliğinde Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk takdim edildi. Törende konuşan İl Başkanı Harun Yıldızlı, “‘Bir Ensar kapatırsanız beş Ensar açacağız’ diyenlerle ‘100 yıllık hesaplaşmaya hazır mısınız’ diyenleri unutmamanızı rica ediyorum” dedi.

CHP Kocaeli İl Örgütü

Özgun imzaCumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yılı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü ev sahipliğinde İzmit Kültür Tepesi’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı ile çocukları Nazım ve Zeynep, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Yöneticileri, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanvekili Aslıhan Başkal, CHP Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eski ilçe başkanları, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile partinin önde gelen birçok ismi törende hazır bulundu.

SADECE DÖRT İLÇE BAŞKANI KATILDI

Düzenlenen törene CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman katıldı. Diğer ilçe başkanlarının neden katılmadığı öğrenilemezken bazı ilçe başkanları ise kendi ilçelerinde tören yaptı.

SARSILMAZ TEMELİNE DÖNÜŞTÜ

CHP Kocaeli İl BaHarun Yildizli 1şkanı Harun Yıldızlı ve il yöneticileri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk takdim edilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu; İstiklal Marşı okundu. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı burada yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu; “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’da Samsun’da yaktığı Kurtuluş meşalesi, 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet’in ilanı ile milletimizin manda ve himayeyi reddederek, kanıyla canıyla kazandığı bağımsızlığının, sarsılmaz temeline dönüştü. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler de, Atamızın izinde, 99 yıldır vatanımızın bütünlüğünü ve milletimizin bağımsızlığını korumak için görev başındayız.

ATATÜRK’Ü İTİBARSİZLAŞTIRMAYA ÇALIŞANLARLA…

Cemaatlerle, tarikatlarla, terör örgütleri ile, dış unsurlarla aynı yağmurda ıslananlarla; ulu önderimiz Atatürk’ü itibarsızlaştırmaya çalışanlarla, kendi mal varlığını vatanın, milletin varlığından önde tutanlara karşı Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olarak her dönemde damarlarımızdaki o asil kandan aldığımız cesaretle bu onurlu mücadeleyi sürdürmekteyiz. 100 yıllık hesaplaşmacılarla, Cumhuriyet kazanımlarını ahlaksızca yok oluş diye adlandıranlarla, din ve devlet işlerini birbirine geçirip kazandığı lüks yaşamından kopacak diye laikliğe laf edenlerle, Cumhuriyet kelimesini bile kullanmaktan imtina edenlerle, hepsiyle tek tek mücadele etmeye devam edeceğiz.

‘100 YILLIK HESAPLAŞMAYA HAZIR MISINIZ’ DİYENLERİ UNUTMAYINCHP Kocaeli celenk

Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük iki eserim var diye bahsettiği Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet birbirinden ayrı düşünülemez unsurlardır. Cumhuriyet’in çimentosu olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gerçeğini, tüm gücümüzle savunmaya, yaşatmaya, korumaya devam edeceğiz. ‘Bir Ensar kapatırsanız beş Ensar açacağız’ diyenlerle ‘100 yıllık hesaplaşmaya hazır mısınız’ diyenleri unutmamanızı rica ediyorum. 99 yıldır dimdik ayakta duran ulu çınarımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız ve milletimizin bağımsızlığı için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum.”

CHP Kocaeli 3

Harun Yildizli Ailesi

CHP Kocaeli toplu