Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: 2023’ün Mayıs’ında iktidar olacağız

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan eski il başkanı Harun Yıldızlı dün Çayırova İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Burada büyük bir coşkuyla karşılanan Yıldızlı, “Gençlik kolları değil de bebeklik kollarından beri bir fiil partinin içindeyim. Öyle bir ailenin evladıyım. 35 yıldır bu örgütlerde il başkanlığı, ilçe başkanlığı yapmış hiç kimse milletvekili olmamış. Bu özleme ulaşmak için yola çıktık” dedi

CHP Kocaeli Milletvekili Aday

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyuran ve il başkanlığı görevinden istifa eden Harun Yıldızlı ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Darıca ilçe örgütüne bir ziyarette bulunan Yıldızlı’nın dün akşamki adresi ise Çayırova ilçe örgütü oldu. Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş, ilçe yöneticileri ve partililer tarafından karşılanan Yıldızlı büyük ilgi gördü.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Toplantıda ilk olarak konuşan ilçe başkanı Eniş, “Milletvekili aday adayımız Harun Yıldızlı bu akşam sizi ziyaret etmek istedi. Sayın Yıldızlı, aday adaylık süreciyle ilgili bilgi vermek için burada. Ben bir kez daha çıkmış olduğu yolda kıymetli başkanıma başarılar diliyorum” dedi.

“HER ZAMAN PARTİMİN NEFERİ OLDUM”

Sonrasında konuşan Yıldızlı ise “Öncelikle kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. Önceki dönem ilçe başkanlarım, kıymetli kadın kolları başkanlarım, kıymetli gençlik kolları başkanlarım, kıymetli meclis üyelerim, kıymetli partililerim, sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duyuyorum. Ben 8 senedir örgütte bir fiil görev yapmaktayım. Gençlik kolları değil de bebeklik kollarından beri bir fiil partinin içindeyim. Öyle bir ailenin evladıyım. Hep siyasetin içinde oldum. Partimin neferi oldum. Dava adamı oldum. Partimizin başarısı için hep mücadele ettik. Evet; cumhuriyetimizin 100. yılı. 2023 hepimiz için önemli bir dönemeç. Bu dönemeçte amasız, lakinsiz, niçinsiz hepimizin yan yana durması gereken bir yerdeyiz” dedi.

“KABUS BİTECEK ÖZGÜRLÜK GELECEK”

Yıldızlı konuşmasına şöyle devam etti: “Görev yaptığımız süre içinde kırdığımız insanlar olabilir. Üzdüklerimiz olabilir. Bugün buraya hem helalleşme hem de teşekkür için geldim. Çayırova her zaman aktif bir şekilde çalıştı, görev aldı. Bu süreçte hepimize çok büyük görev düşüyor. Cumhuriyetin 100. Yılında bu kabusu hepimizin birlikte bitirmemiz gerekiyor. Kabus bitecek özgürlük gelecek. Kabus bitecek adalet gelecek. Kabus bitecek hukuk gelecek. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. 2023’ün Mayıs’ında biz kesinlikle iktidar olacağız. İnanın Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli’nde birinci parti olacak. İnanın ilçeleriyle birlikte Büyükşehiri de alacağız. Bu davaya sahip çıkalım. Bizim iktidarımız yakın.

“PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN”

Bir diğer önemli hususlardan biri; bizler 42 yaşında bu göreve talip olduk. Dediler ki, ‘2 milyonu geçkin nüfus var. Bu gençler.’ Ama biz aslanlar gibi geldik aslanlar gibi yönettik. Yeni takdir sizlerin. Her genç bu işi yapabilecek durumda. Partinin öz evlatları, ilçe başkanı, il başkanı, milletvekili olup partiyi temsil edebilecek konumda. Şöyle de bir olgu var; 35 yıldır bu örgütlerde il başkanlığı, ilçe başkanlığı yapmış hiç kimse milletvekili olmamış. Bizler emek sarf ediyoruz. Ne için; partimizin iktidarı için. Ve 35 yıllık özlemi hep birlikte kırmak için bizler yola çıktık. Hepinize bizlere sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kabus bitecek, özgürlük gelecek diyorum.”

CHP Kocaeli