Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı aday mı? Önseçim için ne dedi?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı hem milletvekilliği adaylığı hem de önseçim talebi hakkında konuştu.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli il binasında basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve il yöneticileri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan katıldı.

“YILDIZLI OLMUŞ OLMAMIŞ ÇOK ÖNEMİ YOK”

Milletvekili adayı olup olmayacağı konusunda da konuşan Yıldızlı, “İl başkanıyım. Görevimin başındayım. İl başkanları zaten potansiyel milletvekili, yerel seçimlerde büyükşehir adayıdır. Genel başkanımız belirler. Ben o yüzden geminin başındayım. Ben 2023 iktidarını bekliyorum. Önemli olan bu. Biz dava adamıyız. Harun Yıldızlı olmuş olmamış çok önemi yok. Önemli olan Millet İttifakı’nın Kocaeli ve Türkiye’de iktidar olması. Gel derse gideriz, kal derse kalırız. Açık ve net. Genel başkanımla birlikte yol yürüyorum” dedi.

“KOCAELİ’NİN TALEBİ ÖN SEÇİM”

Önseçim ile ilgili de konuşan Yıldızlı, “Her zaman sandıktan yanayım. Bugün de sandıktan yanayım. Genel başkanıma bu konuyla ilgili dört tane arkadaşımız Caner Arduç, Turgay Seyit, Batuhan Bayındır ve ben gittik. Kocaeli’nin talebi ön seçim. İlin de talebi ön seçim diye aktardık. Her zaman, her koşulda ön seçimden yanayım. Hiç tereddütsüz. İttifakın nasıl gireceği net değil” ifadelerini kullandı.