Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı Ankara’da Kocaeli mitingini konuşacak!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, il başkanları toplantısı için bugün Ankara’da olacak. Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kocaeli’de düzenlenmesi planlanan 2. Anadolu mitingini de konuşacak.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) hareketli günler yaşanıyor. Erken seçim çağrısını sürekli yineleyen CHP’liler yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu muhalefeti örgütlemek için Anadolu mitinglerine başlamıştı. İlk miting geçtiğimiz hafta sonu Mersin’de gerçekleştirildi. Söz konusu mitinge CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı da katıldı.

İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA

Miting sonrasında Yıldızlı’nın bir sonraki durak için işçi kenti Kocaeli’yi önerdiği gündeme geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu fikre sıcak baktığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Olası Kocaeli mitingi için bugün önemli bir adım atılacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, il başkanları toplantısı için bugün Ankara’da olacak. Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kocaeli’de düzenlenmesi planlanan 2. Anadolu mitingini de konuşacak.