Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: Büyükakın verdiğin sözü tut!

CHP Karamürsel İlçe Örgütü Olağanüstü Kongresi’nde konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan sözünü tutmasını istedi.

CHP Karamürsel İlçe Örgütü

CHP Karamürsel İlçe Örgütü Olağanüstü Kongresi’nde 2 aday yarıştı. Başkanlık için Anıl Aksu ve geçmiş dönem belediye meclis üyesi Emel Kabataş mücadele etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın kongrede yaptığı konuşma dikkat çekti.

VATANDAŞ SANDIK İSTİYOR

Katılımcılara hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “10 yöneticimizin istifası etmesi sonrası bugün Karamürsel ilçemizde kongreye gidiyoruz. Ülkemiz çok büyük bir ekonomik buhrandan geçiyor. Geçtiğimiz hafta pazardaydık. Yarım kilo pırasa alan, portakalı adetle alan insanlar gördük. Saraydakiler işçinin emeklinin halini hiç görmüyor. Pazara giderken basın mensuplarımızı da davet ettik. Hepsi kamerada kayıtlı. Vatandaş erken seçim istiyor. Daha dün berbere gittim. Ülke gündemini en yakın almak istiyorsanız ya berbere ya kahveye gitmelisiniz. Koltuğa oturur oturmaz berberim bin 100 gelen elektrik faturasının 2 bin 100 TL geldiğini söyledi. Daha da sandık gelmezse durum vahim dedi.

BÜYÜKAKIN MİNİBÜSÇÜLERE VERDİĞİN SÖZÜ TUT

Oradan çıktım, benzinliğe yanaştım. 350 liraya dolan depo 950’ye doluyor. Şimdi minibüsçüler isyanda büyükşehir meclisin verilen kararlar uygulanmıyor. Buradan büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın’a sesleniyorum. Sözünü tut. Minibüsçü lastik alamıyor, mazot alamıyor. Ya söz verme ya da sözünü tut. Kocaeli’nin en büyük sorunlarından biri ulaşım. Buradan yola çıktığınızda İzmit’e çıktığınızda 1 saatte yola çıkamıyorsunuz. Edebiyat var icraat yok. Cumhuriyetin 2. Yüzyılındayız. Bizim için çok önemli bir dönemeç var. Kıymetli Parti Meclisi üyem dedi ki Karamürsel’i almak istiyoruz. Biz Türkiye’yi almak istiyoruz. Önce genel seçim var. Önce Türkiye’yi alacağız sonra tüm belediyeleri alacağız. Bu son dönemeçte Sayın Genel Başkanımızın izinde Millet İttifakı’nın kazanması için elimizden geleni yapmalıyız.

İLÇE BAŞKANINA İLK GÖREV

Kırgınlıklar dargınlıklar olabilir. Ancak bunları bir kenara bırakıp iktidara yürümeliyiz. Siyasetin diline dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü insanlara dokunmak, fikirlerimizi anlat, irtibat kurabilmek için kullanacağımız dil çok önemli. Enerjimizi CHP’li olmayanlar irtibat kurmak için harcamamız gerekiyor. Genel başkanıma ilk adaylık fikrimi söylediğimde gönlüm gençlerden yana demişti. Bugün de bir genç ve bir kadın adayımız var. Ne mutlu bize. Karamürsel’de üyesi olmayan 3 mahallemiz var. Akpınar, Senayiye, Osmaniye. Seçilecek olan başkanımıza ilk 1 aylık görevini şimdiden vermiş olayım. Bu 3 mahallede üye istiyorum. Geçici kurulda görev yapan Şinasi başkanıma ve yönetimine ilçemizi bugün kongreye taşıdıkları için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.”