Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: Gençlere kimse koltuk vermez, biz zorlayacağız

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, milletvekili aday adaylığı için istifa eden CHP İzmit İlçe Sekreteri Veli Beyaztaş’ın adaylık töreninde konuştu. Yıldızlı, “Veli kardeşime de, gençlere de kimse koltuk vermez. Bizler zorlayacağız. Daha fazla gençlerin bu olaya katılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yayınlanan genelge doğrultusunda partide görev alan isimlerin milletvekili aday adaylığı için 26 Aralık’a kadar istifa etmeleri gerektiği belirtilmişti. CHP İzmit İlçe Sekreteri Veli Beyaztaş milletvekili aday adaylığı için bugün istifa etti. Beyaztaş bugün istifasıyla ilgili il binasında açıklama yaptı.

“GENÇLERE KİMSE KOLTUK VERMEZ, BİZ ZORLAYACAĞIZ”

İstifa açıklamasında konuşan İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Ben bu yola çıktığımda ‘yapamaz, edemez’ demişlerdi. Yok öyle bir şey. Bizim özgüvenimiz olacak. Özgüveniniz varsa, altyapınız varsa yapılmayacak hiçbir şey yok. CHP gençlik kollarından gelen herkesin yapabileceği görevdir Kocaeli İl Başkanlığı. Veli kardeşime de, gençlere de kimse koltuk vermez. Bizler zorlayacağız. Daha fazla gençlerin bu olaya katılması gerektiğini düşünüyorum. Herkes iktidarın ışığını görüyor. Ben en çok umut ettiğim bu yola çıkarken iktidar görmek için il başkanlığına adayım demiştim. Şimdi iktidarın çok yaklaştığını görüyorum. Artık bu yüzler gülecek. İktidara gidiyoruz. Birlik ve beraberliği artırmamız gerekiyor. CHP’den dün Hakan kardeşimiz istifasını sundu ve adaylık açıklamasını yaptı. Bugün de Veli kardeşimiz adaylık açıklamasını yapacak” dedi.