Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı iktidara yüklendi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, bugün il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Yıldızlı iktidara yüklendi, yanlışları anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, bugün il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Parti yöneticilerinin de eşlik ettiği Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizde ekonomi deyince 84 milyon derin bir sıkıntı çekiyor. Sadece küçük bir kesim sıkıntı çekmiyor. Onlarda saray ve etrafı. Dolar almış başını gidiyor. 17 liraya dayanmış. Mazot fiyatları artık takip edilemez durumda. 1 yıl önce mazot 7 lira bandındaydı. YHT’ye Haziran ayında yüzde 30 zam yapıldı.

HIRSIZLIKLARI AÇIKLASIN

Bütün esnaflar zam talebinde bulunuyor. Bitmeyen zam talebi ve alım gücü sabit olan esnaf ile vatandaşın arası açılıyor. Karşı karşıya geliyorlar. Orta gelirde artık kalmadı. Bütün vatandaşların beli büküldü. BBP İl Başkanı Remzi Kaya’nın açıklamasını hayretle okudum. 2023 seçimleri AK Parti, AKP’liler yüzünden seçimi kaybedecek dedi. Ayrıca her türlü hırsızlığa, liyakatsızlığa, belediyelerdeki dönen dolaplara rağmen sizinle yürüyeceğiz dedi. Sayın Remzi Kaya bu dönen dolapları, hırsızlıkları açıklasın ve kamuoyu bunları öğrensin. Yıllardır kamuoyunda ‘2022 yılında kurulacak’ denilen AMATEM ve ÇEMATEM için hala bir yol alınamadı. Her yerde olduğu gibi bu projede bitirilip Kocaeli kamuoyuna kazandırılamadı.

YARDIMLARI AÇIKLAYIN

Her seferinde Büyükşehir Belediye Başkanı, 625 milyon liraya alt ve üst yapı yatırımı yaptığını söylüyor. Daha önce de afişlerle ayağınızın altına servet yatırdık denildi. Ama yağmurlarda Kocaeli’nin halini görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde kağıt toplayıcıları bizleri ziyarete geldi. Kağıt toplayıcılarının sorunu şu; kağıt toplama işi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının elinden alınmış ve mültecilere verilmiş. Adeta tekel haline gelmiş. Bizim vatandaşımız dururken mülteciler nasıl çalışıyor, anlayabilmiş derim. Ne kadar Suriyeli ve Afgan’a yardım ediliyor. Bizim elimizde veriler var ama bunun açıklamasını yetkililerden bekliyoruz. Bu yapılan yardımlar açıklanmalı.

BÜYÜKAKIN’A 10. YIL MARŞI GÖNDERMESİ

Kocaeli, bitmeyen projeler kenti. Şehir Hastanesi, Cedit Kentsel Dönüşüm mağdurlarının kira yardımlarında aksaklık olduğu bilgisi bize geldi. Halkevi Binası için yetkililerden çözüm bekliyoruz. Bizde hastane var yolu yok, havalimanı var ama yolcusu yok. Gölcük Devlet Hastanesi ne zaman bitecek? Çayırova’daki devlet hastanesinin akıbetini ne olacağı konusunda bilgi vermeleri gerekiyor. Kocaeli Üniversitesi’nin İlahiyat Fakültesi’nde çalan onuncu yıl marşı ile ilgili TÜGVA’nın eski başkanı rahatsız olmuş. Biz sağ oldukça rahatsız olmaya devam edecek. Bazıları da ‘Bir Ensar Vakfı kapatırsanız 5 Ensar’ açarız demişlerdi. Onuncu yıl marşından onlar da rahatsızlar mı?.

BİRİNCİ PARTİ HEDEFİ

İzmit Belediyemizi yalnız bırakmadık ve her daim yanındayız. Bu hafta batı yakasında toplanıp mahalle başkanlarımız ile birlikte hane ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Kocaeli’deki 83 bin yeni seçmeni ziyaret edip genel başkanımızın mektubunu ulaştırıyoruz. İlk yapılacak seçimde CHP, Kocaeli’de birinci parti olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

HODRİ MEYDAN

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, ‘Biz sahadayız ama CHP’yi göremiyorum’ sözlerine de yanıt veren Yıldızlı; “Ben her gün sahadayım ama kendilerini göremiyorum. İsterse gelsin beraber yürüyelim. Bir pazara, çarşıya gitmelerini tavsiye ediyorum. Vatandaş ne durumda bir baksın. Ben pazara indiğimde sizi de çağırıyorum. Halktan kopmasınlar. Mazot neden 28 liraya çıktı, bir anlatsınlar. Halkın içine girsinler. Ben halkın içindeyim. Asıl ben onları göremiyorum. Perşembe günü pazara ardından da otogara gideceğim. Sayın Ellibeş’i de davet ediyorum. Buyursun, gelsin. Hodri meydan diyorum. Bakalım kim doğru söylüyor.”