Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı mazbatasını aldı!

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen CHP İl Kongresi’nde rakiplerine fark atarak CHP’nin İl Başkanı olan Harun Yıldızlı, mazbatasına kavuştu.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen

1 Mart Pazar günü Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İl Kongresi’nde rakipleri Hikmet Erenkaya ve Bozkurt Uslu’ya fark atarak CHP İl Başkanlığı’na seçilen Özgür Harun Yıldızlı bugün Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Partililer Yıldızlı’nın mazbata törenine akın etti. İzmit Belediye Başkan Vekili Hakan Tanta, CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar,  CHP Kocaeli İl Yöneticisi Hüseyin Acurman, CHP Kocaeli İl Yöneticisi Mehmet Nazım Gençtürk, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, CHP Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda ve çok sayıda partili Kocaeli Adliyesi’nde Yıldızlı’nın yanındaydı.

TEBRİK TELEFONLARINA YETİŞEMEDİ

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Harun Yıldızlı şehit haberleri nedeniyle buruk bir havada gerçekleşen il kongresine yoğun katılım olmasından dolayı partililere teşekkür etti. Yıldızlı şunları söyledi: “Her gün ayrı şehit haberi geliyor. Buruk gir dönem yaşıyoruz. Tebrik için arayanlara yetişemedim, bu arkadaşlarımdan özür diliyorum. Kongre sürecini birlikte beraber nezih şekilde geçirmemize sebep olan Hikmet ve Bozkurt abilerime de teşekkür ediyorum. Dilimizden sevgi dilini bırakmamalı, kutuplaştırmamalıyız.Yerelde ve genelde iktidar yürüyüşümüz için beraber partiye yürüyelim.”
WhatsApp Image 2020 03 06 at 11.07.18