Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: Şehir hastanesi açılırsa bu hastaneler kapanacak mı?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, bitirelemeyen Şehir Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldızlı, “Asıl problem burada Alikahya Kadın Doğum Çocuk Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’nin kısmi ya da tamamının taşınması ile ilgili vatandaşlarımızın çok ciddi tepkisi var” dedi. Yıldızlı, cevap istedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli il binasında basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve il yöneticileri,CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan katıldı.

“CUMHURBAŞKANI 2 BUÇUK SAAT TEK BAŞINA AÇIKLADI”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Bunlar TBMM’ye hiç yakışmayan hareketler. Sayın vekilimize ve İYİ Parti teşkilatlarına geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. TÜİK’e göre yıllık enflasyon 84.39. ENAG’a göre yüzde 170.70. Kasım ayında artmış. Vizyon projelerimizi İstanbul’da sayın genel başkanımızın birlikte güç birliği oluşturduğu ekip ile açıkladık. Cumhurbaşkanı tek başına 2 buçuk saat, genel başkanımız bir ekiple tek tek açıkladı. Bu siyaset üstü bir güç birliği idi. Ana muhalefet partisi genel başkanı olarak değil kurduğumuz sistemi, büyük güç birliğinin parçası olarak seslendi tüm yurttaşlarımıza CHP’nin iktidara ne kadar hazır olduğunu, Türkiye’nin yoksulluk, yolsuzluk problemlerini nasıl çözeceğini tek tek açıkladı.” dedi.

“BU HASTANELER KAPANMAMALI”

Yıldızlı Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili, “Kocaeli enteresan bir kent haline geldi. Muhtarlar gününde ziyaretler yaptık. Gündeme taşınması konusunda birçok talep geldi. Yılan hikayesine dönen şehir hastanesi vardı. Hikayeyi anlatmayacağım, hepimiz biliyoruz artık. Asıl problem burada Alikahya Kadın Doğum Çocuk Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, Seka Devlet Hastanesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’nin kısmi ya da tamamının taşınması ile ilgili vatandaşlarımızın çok ciddi tepkisi var. Buraların akıbeti ne olacak? Paylaşmanızı istiyoruz. Kesinlikle vatandaşlarımız bu hastanelerin kapanmamasını istiyorlar. Sanayi esnafının da bu yönde talebi var dedi Muzaffer Gürfidan. Çünkü hastaneler kapandığı taktirde ulaşım çok ciddi bir problem olacak. Bunu bizzat bize ilettiler” ifadelerini kullandı.