Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: Şerefli yöneticilerimi kongreye ben gönderdim!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, bugün basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yıldızlı’nın hedefinde AK Parti’li yöneticiler vardı.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Sebahattin AydınCHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, bugün il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya il başkan yardımcıları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları da katıldı. Yıldızlı’nın gündeminde yerel siyaset vardı. Yıldızlı’nın hedefinde AK Parti’li yöneticiler ve söylemleri vardı.

“ŞEREFLİ YÖNETİCİLERİMİ BEN GÖNDERDİM”

Biz kuruluşun partisiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin birleştirici gücüdür. Tüm siyasi partilerle görüşen tek partiyiz. Siyasi parti mensupları HDP kongresine katılan yöneticilerimizi eleştirdi. Şerefli yönetici arkadaşlarımı da ben gönderdim. Partimizin her mensubu şereflidir. Bizim hiçbir yöneticimiz Türkiye Cumhuriyet’nin tek bir parçasını bile satmaz. İlk toprak kaybımız iktidar döneminde oldu. Yerel seçimlerde okunan mektupları okumadık. Ülkemizin ihtiyacı olan barış ve huzurdur. Fitne ve fesadın yeri yok. Benim şerefli kardeşlerimi nasıl Memleket Partisi’nin kongresine katıldıysa HDP kongresine de aynı şekilde katıldı. Mevcut iktidarın konuşacak bir şeyi kalmadığı için ya FETÖ ya da terör örgütü diyecek.

MİLLET MEMLEKETİNE GİDEMİYOR UMURLARINDA DEĞİL

Geçen hafta hodri meydan dedik. Birini sokakta pazarda göremedik. Canlı yayınladık. Biz bir şey eklemedik. Artık çeyrek karpuz satıldığını görüyoruz. Bir gram meyve almakta zorlanıyoruz. Halkı saf sanıyorlar. Halk her şeyi görüyor. Bunlar popülist politikalar peşinde. MİT’in aradığı adamı ekrana çıkardılar. HDP, mecliste temsil edilen bir partidir. Nereden bir davet gelirse çiçeğimizi göndeririz. Özü budur. Otogarda insanlar memleketine gidemiyor. Ama saray ve etrafındakilerin umurunda değil.

BUNLAR ARTIK GİDİYOR

Yağmur yağdığında kentin haline hep birlikte görüyoruz. Bir dahakine paletleri alıp yüzeceğiz. Hayal satmaya devam ediyorlar. Boyuna birbirlerine danışıyorlar. Önce siz halkın içine girin. Esnaf umurlarında değil. Sokağa inecek yüzleri yok. En son anketlerde yüzde 29.4, CHP yüzde 28.9… Bu Aksoy Araştırma’nın bir araştırmasıdır. Biz de Kocaeli’yle ilgili çalışmayı size vereceğiz. Bunlar artık gidiyor. Özgürlükler geliyor. İşçi ve esnafımız bize katılın. Evine ekmek götüremeyen kardeşlerimiz bize katılın. Cumhuriyet’in birleştirici gücü olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılın.”

MEHMET DEMİRTAŞ’IN TIRNAĞINI VERMEM

İzmit Belediye Meclisi’nde kavga eden Mehmet Demirtaş ile soruya cevap veren Yıldızlı, “Mehmet Demirtaş’ın tırnağını vermem. Fikret Hocaoğlu, benim genel başkanıma küfretti. Gereğini mi yaptılar. Derince’deki kültür müdürüyle ilgili ne yaptılar. Bir açıklama yaptılar mı? O günkü tartışmanın temelinde araç alımı var. İki yıl önce 55 milyona izin verseler belediye vatandaş kar edecekti.” Dedi.

TAHİR BÜYÜKAKIN’A MI SORACAĞIZ

Tahir Büyükakın’a seslen Yıldızlı, “Sayın Büyükakın güzel hayal satıyor. En son teleferikle ilgili twiti üzerinden ne kadar zaman geçti. Kültür havzasını ne yaptılar. Cedit’i soruyoruz ‘Utanmıyor musunuz?’ diyor. Sana mı soracağız ne soracağımızı. Sen bahane üretmeyeceksin. Çözüm üreteceksin. Ne yaptın? Tramvay güzel, Sekapark güzel. Tebrik ettik. Büyükakın metro mu yaptı bu kente. Haftaya utanç duvarını sergileyeceğim. Bu kentin 20 senesini çaldılar. 20 senede ne getirdiler buraya. Kin nefret kavga. Bizden bir hakaret duydunuz mu? Ben konuştukça canları sıkılıyor. Tweet atıp unutmasınlar.” İfadelerini kullandı.

ef88d6f4 c5c0 4805 824f 042008acab31