Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: Siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün Kocaelileri mitingimize bekliyoruz

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, 21 Mayıs 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de Maltepe Sahil Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek ‘Milletin Sesi’ mitingi öncesinde “Siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün Kocaelileri mitingimize bekliyoruz” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na, sosyal medya paylaşımları nedeniyle “kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret”, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni alenen aşağılamak” ve “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlarından 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası Yargıtay tarafından onandı. Karar, muhalefetin büyük tepkisini çekerken CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililer Kaftancıoğlu’na destek gösterdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise 21 Mayıs’ta Bursa’da yapılması planlanan ‘Milletin Sesi’ mitinginin İstanbul’da yapılacağını açıkladı.

PROTOKOL KURALLARI UYGULANMAYACAK

Tüm siyasi parti ve STK’ların da davet edildiği, Türk bayrağı ve CHP bayrağı dışında herhangi bir özel flama ya da bayrağın kullanılmayacağı mitingde protokol kuralı uygulanmayacağı belirtildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Parti Meclisi üyeleri ve Milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting konuşmasını halkın arasında takip edecek. CHP lideri kürsüdeki konuşmasını yalnız gerçekleştirecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından miting sona erecek.

“ÇOK GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ”

21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de Maltepe Sahil Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek “Milletin Sesi” mitingi öncesi CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, ‘Milletin Sesi’ mitingine bütün Kocaeli halkını davet etti. Yıldızlı 12 ilçeden araç ve otobüslerin kalkacağını belirterek, “Adalet, hak, hukuk isteyen, adaletsizliğe uğramış tüm yurttaşlarımızı, ifade özgürlüğünden her alanda EYT’lileri, 3600 ek göstergelileri, ifade özgürlüğünden mağdur olmuş herkesi yani siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün Kocaelileri mitingimize bekliyoruz. Cumartesi günü miting ile birlikte Türkiye’ye çok güçlü bir mesaj vereceğiz” ifadelerine yer verdi.