Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı yine Ankara’da…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün yine Ankara’daydı. Çok yoğun bir programı olan Yıldızlı genel merkez yöneticilerini de ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün yine Ankara’daydı. Çok yoğun bir programı olan Yıldızlı, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde partinin en eski üyelerinden olan Kazım Serim’in torunu Sefa Serim’i ameliyat eden Ankara Milletvekili Murat Emir’e, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, genel sekreter Selin Sayek Böke’ye, genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Veli Ağbaba ile grup başkanvekili Özgür Özel’e ziyaretlerde bulundu.

İKTİDAR YOLUNDA MOLA YOK

Harun Yıldızlı ziyaretleriyle ilgili, “Parti emektarımız Başiskele’den Solaçık Kazım lakaplı Kazım Serim’in torunu Sefa Serim’i başarılı bir operasyon ile tedavi eden Ankara Milletvekilimiz Murat Emir’i ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreterimiz Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcılarımız Oğuz Kaan Salıcı, Veli Ağbaba, TBMM Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel ve Genel Başkan Başdanışmanımız Erdoğan Toprak ile genel merkezimize yaptığımız ziyarette bir araya gelerek hem örgütümüz hem de Kocaeli’miz için yürüteceğimiz yeni çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunduk. İktidar yolunda mola yok.” ifadelerini kullandı.