Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı’dan Bünyamin Çifçi’ye: O tokadın dönüşü çok acı olacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin bir vatandaşa tokat attığını belirterek, “İstiyorlar ki herkes susup otursun. O tokadın dönüşü halktan çok acı olacak” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Cuma namazı çıkışı bir vatandaşa tokat attığını iddia etti. Koç, aynı zamanda şikayetçi olan vatandaşın ifadesini çekmesi için Çiftçi’nin baskı yaptığını öne sürdü.

“BASKILARINI SÜRDÜRÜYOR”

Koç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, “Çayırova’nın belediye başkanı mı yoksa külhanbeyimi bilinmez ama; tek bilinen; hayaldi, gerçek oldu. Çayırova’da Cuma namazı cami çıkışı 40 yaşlarında bir gence tokat atan Çayırova’nın külhanbeylisi Bünyamin Çiftçi şimdi de karakolda şikayetçi olan gence ifadesini geri çekmek için kirli pazarlıklar eşliğinde baskılarını sürdürüyor” ifadelerine yer verdi.

“BÖLÜCÜLÜKLE SUÇLADI, TOKAT ATTI”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı söz konusu olay ile ilgili tepki gösterdi. Yıldızlı, “Bu da oldu! Yaşadığı mahalledeki caminin sıkıntılarını cuma namazı çıkışında aktarmak isteyen bir vatandaşı AKP’li Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi önce bölücülükle suçladı sonra tokat attı!! İstiyorlar ki herkes susup otursun. O tokadın dönüşü halktan çok acı olacak” ifadelerini kullandı.

harun yildizli