Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı’dan Ramazan ayı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, karşılamaya hazırlandığımız Ramazan ayı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, karşılamaya hazırlandığımız Ramazan ayı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha iyi anladık. Pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyaçları karşılamak isteyenlerle buluştuğu, veren elin alan eli görmediği, ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyerek gösterilen dayanışma örneğini mübarek Ramazan ayında da toplum olarak sürdürmeliyiz.

“ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ”

Bir yılı aşkın süredir hayatın durma noktasına geldiği salgın dönemine ikinci kez denk gelen Ramazan ayında birbirimize daha fazla kenetlenerek bu zor günleri geride bırakacağız. Salgın tedbirlerine uyarak dayanışmayı ve yardımlaşmayı sürdüreceğimiz Ramazan ayının, bu zor dönemi atlatarak ulaşacağımız gelecek güzel günlerin müjdecisi olmasını diliyorum.”