Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı’ya Hizmet-İş’ten eleştiri

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önünden paylaştığı çöpten yiyecek arayan vatandaşlar fotoğrafı büyük yankı uyandırdı. Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ise Yıldızlı’ya yüklendi

CHP İl Başkanı Harun

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın evinin önünde çöpten yiyecek arayan vatandaşları paylaşmasını değerlendirdi. Ersoy, “Harun Yıldızlı, önce CHP’li İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in seçimden önce ‘işçi çıkarmayacağım’ diyerek söz vermesine rağmen elleri ile çöp toplayan amirleri tarafında dövülerek işten atılan çoluk çocuğa ile açlığa mahkum edilen yüzlerce mağdur işçinin fotoğraflarını paylaşsın” dedi.

İZMİT BELEDİYESİNE SOKMAYACAK

Ersoy, CHP İl Başkanı İzmitlilerin aklı ile dalga geçmesin. İnsanların açlığı, sefaleti, perişanlığı üzerinden birilerini eleştirecek siyasi kimliği ile son kişi Fatma kaplan Hürriyet’in delegeler üzerinde baskı kurarak seçtirdiği CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’dır. Bugün İzmit Belediyesine nasıl HES kodu almayanlar giremiyorsa, Kocaeli  emekçileri ve halkımız  3 yıl sonra emeği ve ekmeği ile oynayan söz verip sözlerinde durmayan, her fırsatta partizanlık yaparak işçileri sürgün, mobbing ve dayakla terbiye eden, hizmet yerine şov yapan algılarla İzmit’i yöneten bu anlayışın HES kodunu elinden alarak İzmit Belediyesine sokmayacaktır” dedi.