Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Ayaz kimdir? Hasan Ayaz’ın hayatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz kimdir, Hasan Ayaz’ın siyasi hayatı haberimizde.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü

HASAN AYAZ KİMDİR?

1974 İzmit doğumlu Hasan Ayaz ilkokulu Yeniköy İlkokulu’nda liseyi ise İzmit İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Ayaz, üniversiteyi ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tarih Bölümü’nde tamamladı. Bir yapı şirketinin sahibi olan Ayaz, İzmit’te bulunan Çarşı Yapı’nın yapımında bulunan isimler arasında yer aldı. Hasan Ayaz’ın babası ise Eski İl Genel Meclisi Başkanı ve Yeniköy Belediye Başkanı Ali Ayaz. Hasan Ayaz evli ve iki çocuk babası.

HASAN AYAZ SİYASİ HAYATI

2002 yılında Ak Parti yedek il yönetim kurulu üyesi olan Hasan Ayaz,  2005-2013 yılları arasındaki 8 yıl boyunca il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Mevcut Derince Belediye Başkanı, dönemin AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün döneminde İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunurken yine Mahmut Civelek Döneminde de görevini sürdürdü. AK Parti İl Başkanlığı’nda AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Hasan Ayaz kimdir

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nde meclis üyeliğine seçildi. Yaklaşık 1 yıl süreli AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ayaz, 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi aday adaylığı için görevinden istifa etti ancak Ayaz, aday gösterilmedi. Ayaz, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlük görevine getirildi.

Hasan Ayaz haberleri için tıklayınız.