Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Basri Akşener, Meral Akşener’i yalanladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i, kayınbiraderi olan Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve MDK Üyesi Hasan Basri Akşener yalanladı.

İYİ Parti Genel Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin grup toplantısında konuştu. 1999 depremini anlatan Akşener, “Ben, 1999 depremini bizzat yaşamış, yakınlarını kaybetmiş bir insanım. Dolayısıyla, deprem gerçeğiyle yüzleşmenin, ne demek olduğunu, iyi biliyorum. 99 depremi, hepimize çok şey öğretti. Mesela bunlardan biri; ilk 72 saatin önemiydi. Arama kurtarma çalışmalarının, yapıldığı yerlerde, ayak altında dolaşmamak, oradaki çalışmalara, engel olmamak çok önemlidir. Çünkü ilk 72 saatte, en büyük ihtiyaç; enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılması ve bölgeye gerekli desteğin, en hızlı şekilde sağlanmasıdır” ifadelerini kullandı.

“DEPREM GÜNÜ İSTANBUL’DA İDİ”

Akşener ile aralarında sorun olduğu bilinen kayınbiraderi Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve MDK Üyesi Hasan Basri Akşener, Meral Akşener’i yalanladı. Hasan Basri Akşener, “Meral Akşener kürsüde şu an ve yalan konuşuyor, Kocaeli milletvekili hiç olmadı, hep İstanbul milletvekili oldu. Depremi merkezde yaşamadı. Deprem günü İstanbul’da idi, Kocaeli’de ikamet etmiyor. Depremi merkezde yaşayan bilfiil bendim. Gölcük’teydim. Hep yalan, hep algı” ifadelerini kullandı.

Daha sonra tekrar paylaşım yapan Akşener, “Bir düzeltme yapayım DYP’den Kocaeli Milletvekili seçildi ama hep İstanbul’da ikamet etti” ifadelerini kullandı.

hasan basri