Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydar Akar CHP’nin Kocaeli’deki oyunu açıkladı!

TBMM Meclis Başkanvekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı adaylarının kim olabileceği yönünde açıklamalarda bulundu ve anket sonuçlarını paylaştı

TBMM Meclis Başkanvekili, CHP

TBMM Meclis Başkanvekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugün Kartepe Manzara Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili bir değerlendirme yapan Akar, “6’lı masadan genel başkanımız çıkarsa adayımızdır. Bizim partimizin doğal adayı zaten adayımız. Belediye başkanları çıkarsa aday olarak onu da destekleriz. Haydar Akar çıkarsa onu da destekleriz.

6’LI MASA TÜRKİYE’Yİ KURTARABİLİR

Bu 6’lı masa ayrıştırmaları ortadan kaldırır. Bu masa çok önemlidir. 6’lı masa Türkiye’nin geleceğini kurtarabilir. Türkiye kendi anayasasını yapamamış bir ülke. Toplumsal mutabakat sağlanırsa hiçbir ayrışma kalmaz. İYİ Parti’nin oyunu artırması bizi rahatsız etmez.

KOCAELİ 25 ÜLKE GENELİ 27

Türkiye genelinde yapılan anketleri olduğunu ifade eden Haydar Akar, “Kocaeli’de oyumuz yüzde 25, Türkiye genelinde yüzde 27 olarak ölçüldü. Genel başkan Kocaeli’yi de sayıyor.

CHP KOCAELİ’DE 4 VEKİL

Genel seçimde Kocaeli’de CHP 4, İYİ Parti 2 milletvekili çıkıyor” dedi.